Grupa Magazin predstavlja novi video spot za pjesmu 'Doktore'. Andrea Šušnjara nikad nije izgledala izazovnije! Pogledajte i sami!


Popularna grupa Magazin objavia je novi spot za pjesmu 'Doktore'. Čak i ako niste ljubitelj pop glazbe, spot vrijedi pogledati jer Andrea Šušnjara izgleda sjajno.

VIDEO Šušnjara se pretvorila u pravu provokatoricu: 'Mama je rekla da može!'

Vezani članci MORT i Mary May Sjajni sinjski M.O.R.T. i jedna od naših najjačih kantautorica Mary May objavili zajedničku pjesmu Slika nije dostupna VIDEO Šušnjara se pretvorila u pravu provokatoricu: 'Mama je rekla da može!'

U spotu ima nekoliko škakljivih scena koje je Andrea odradila krajnje profesionalno, a o tome je rekla: 'Imam jedan dio gdje je malo jedna šokovita kombinacija ha ha, ali dobro, opet nisam gola. Je malo provokativno, mora biti, nažalost, ali sve u svemu uredno je, mama je rekla da može'.

A Andrea se na snimanju spota ekipi inMagazina otkrila i kako je na provokativne scene reagirao njezin dugogodišnji dečko Domagoj. 'On taj period dok smo snimali te škakljive scene nije bio na setu, nešto je morao otići hitno, ha ha', našalila se Šušnjara. Kako izgleda sam spot i kakva je Andrea kada je smrtno zaljubljena, pogledajte u videu! :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook