Uzbuđenje na vrhuncu

Euforija zbog posljednje sezone Igre prijestolja: Milijarda ljudi cijelu noć čekala novu epizodu!

Premijera posljednje sezone Igre prijestolja (Foto: Profimedia) Premijera posljednje sezone Igre prijestolja (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Premijera posljednje sezone Igre prijestolja (Foto: Profimedia) Službeni plakat nove sezone Igre prijestolja (Foto: Profimedia) Peter Dinklage (Foto: AFP) Emilia Clarke (Foto: AFP) Sophie Turner i Maisie Williams (Foto: AFP) Dio serije snima se i u Hrvatskoj (Foto: AFP) Fanovi u očekivanju finalne sezone (Foto: AFP) Igra prijestolja (Foto: Profimedia) +0 Posljednja sezona serije Igra prijestolja (Foto: Profimedia) Galerija

Premijera posljednje sezone serije "Igra prijestolja" bacila je svijet u delirij.

Nakon više od godine i pol čekanja, obožavatelji fantasy serije "Igra prijestolja" došli su na svoje. U nedjelju je na HBO-u premijerno prikazana prva epizoda posljednje sezone slavne sage koja je zaludila svijet prije osam godina. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Characters posters are here. #ForTheThrone

Objavu dijeli gameofthrones (@gameofthrones)

Pogledaj i ovo showbuzz Putem Facebooka Ekipa hit serije zahvalila se - Dubrovniku!

Kako je prva epizoda emitirana prema lokalnom vremenu u SAD-u, fanovi diljem svijeta morali su se strpjeti i čekati cijelu noć ili dan kako bi zajedno s milijardom drugih obožavatelja prvi vidjeli što je novo u Westerosu. Odbrojavanje do početka posljednje sezone trajalo je tjednima, a napetost je svakim danom sve više i više rasla. 

"Igra prijestolja" serija je temeljena na romanima Georgea R. R. Martina, koji je fanove ove serije, ali i svojih knjiga, znao pošteno razbjesniti zbog odugovlačenja s dovršetkom priče i objavom posljednjeg nastavka.

Radnja serije vrti se oko krvavih borbi devet plemenitaških obitelji koje pretendiraju na prijestolje kraljevstva, dok im se neprimjetno prikrada veća opasnost - vojska izgnana prije nekoliko tisuća godina, smrtonosnija no ijedna druga. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fire and ice. #GoTS8

Objavu dijeli gameofthrones (@gameofthrones)

U posljednjoj sezoni sedme sezone, koja je emitirana sada već davne 2017. godine, u ljeto, vojska smrti ili Bijelih hodača probila je ledeni zid koji ju je dijelio od ljudske civilizacije te preotela jednog od zmajeva Majke zmajeva, Daenerys, koju glumi Emilia Clark. Sklopljen je i savez između dinastije zmaja i vuka, obitelji Targaryen i Stark. 

"Igra prijestolja" poznata je po eksplicitnim scenama seksa, nasilja i brutalnosti, kao i vrhunskoj produkciji. Slavna serija donijela je slavu i Hrvatskoj. Diljem jadranske obale tijekom proteklih osam godina snimale su se scene poznatih krajolika Kraljeva grudobrana. 

Osim Hrvatske, serija se snimala u još 9 zemalja - Irskoj, Islandu, Malti, Španjolskoj, Kanadi, Škotskoj i SAD-u. 

Zbog odlične reklame koju je serija donijela hrvatskom turizmu, mnogi obožavatelji odlučili su posjetiti Dubrovnik, Split i okolne otoke upravo kako bi i sami kročili stopama svojih omiljenih fantasy junaka. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Epic Fan Poster ❄️🔥

Objavu dijeli Game of Thrones (@gameofthronesnotofficial)

Posljednja sezona razlikovat će se od prethodnih po manjem broju epizoda, ali i njihovu dužem trajanju, pa će se tako zapravo raditi o pravim malim filmovima. Šest epizoda od kojih će čak četiri trajati duže od sat vremena sigurno će oduševiti i najzagriženije fanove i držati ih u neizvjesnosti iz tjedna u tjedan.

Kolika je potražnja za prvom epizodom zadnje sezone, dokazuje i podatak da ju je u Australiji čak 1,77 milijuna Australaca ilegalno pogledalo, a vlasti su odlučile postrožiti zakone i uvesti odredbu kako će svatko tko ilegalno skine epizode "Igre prijestolja" - ići u zatvor.

Ipak, iako su obožavatelji trenutačno iznimno sretni jer napokon mogu ponovno uživati u avanturama svojih omiljenih likova, mnogi su se prisjetili i činjenice da će 19. svibnja cijela jedna era završiti.

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 19 💔

Objavu dijeli Game of Thrones (@gameofthronesnotofficial)

Povodom premijere sezone, glumci "Igre prijstolja" na svojim su se društvenim mrežama počeli opraštati od serije koja im je promijenila život i mnogima priskrbila planetarnu slavu. 

Lena Headey, koja glumi okrutnu kraljicu Cersei, prisjetila se nekih prošlih snimanja, a Emelia Clarke objavila je emotivnu objavu sa snimanja jedne od posljednjih scena na kojima jaše zmaja. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ITS .. it’s happening .. FLASH BACK SUNDAY full disclosure .. I LOVE Septa U .. she’s aces. Can’t believe this is it. May you enjoy so hard the final season of the show that carried us all for a decade 🤗🤗🤗🤗⭐️💪🧡🧡🧡🧡

Objavu dijeli Lena Headey (@iamlenaheadey)


 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me and my baby (dragon) (Drogon) just very excited for you all to see #season8gameofthrones which if I’m not mistaken begins....now. #gulp #enjoy #forthethrone #forthelasttime #buckleupkids @hbo @gameofthrones #🤯 #🔥 #☄️ #🐲

Objavu dijeli @ emilia_clarke


1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Josephine Skriver (Foto: Profimedia) Josephine Skriver (Foto: Profimedia) Josephine Skriver (Foto: AFP) Josephine Skriver (Foto: AFP) +3 Josephine Skriver (Foto: AFP) Celebrity Boravila u Hrvatskoj: Jedna od najseksi žena na svijetu neobične životne priče proslavila rođendan

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene