Navojec u novom filmu

Održana premijera filma 'Visoka modna napetost' - evo zašto pogledati film!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Premijerno je izveden film Visoka modna napetost. Prvi put u hrvatskome filmu sam sebe glumi stvarni lik - bivši predsjednik Stjepan Mesić!

Mnoštvo se večeras okupilo na premijeri novog ostvarenja Filipa Šovagovića - Visoka modna napetost. U ovoj komediji katastrofe, kako je naziva sam redatelj, uloge tumače redom velika imena glumačke scene - Goran Navojec, Marija Škaričić, Bojan Navojec, Leon Lučev.

'Mislim da gledatelji moraju doći gledat ovoj film jer prvo zato jer je on smiješan i tužan istovremeno milim da mu je to najveća kvaliteta ima par genijalnih uloga i više nego par', poručio je redatelj.

Pogledaj i ovo In Magazin: zvijezde i mršavljenje - 2 ''nema čarobnog napitka'' Skinuli kile i doslovno se prepolovili: Otkrivamo tajne drastičnih mršavljenja domaćih zvijezda!

>> Stipe Mesić postao glumac - U filmu 'Visoka modna napetost' glumi samog ebe!

Ova komedija donosi priču o događajima na malenom dalmatinskom otoku na kojem je načelnik mjesta - Goran Navojec, obuzet političkom misijom. 'Baš razmišljam i o jednoj političkoj karijeri. Ja mislim da bi to meni išlo puno bolje nego drugim kandidatima', poručio je naš poznati glumac.

Uključite tu još problematičnu braću, ljubavne jade, ali i savjete od samog bivšeg  predsjednika Stipe Mesića - koji u filmu glumi sam sebe. Sudeći po vjetru u leđa koji u posljednje vrijeme ima hrvatski film, vjerujemo kako će i 'Visoka modna napetost' postati novi kino hit!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene