Omiljeni premijer

PREMIJER je 'Good, Good, Good', ali MILINOVIĆ je najzgodniji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Što Hrvatice kažu na domaće političare? Evo kakav im je Tihomir Orešković, te tko im je najzgodniji!

Poznate Hrvatice uglavnom se drže devize 'neću politiku u moju butigu'. Ipak, za Dnevnik.hr pristale su prokomentirati trenutno stanje u državi, ali i novopečenog premijera Tihomira Oreškovića. I čini se da je Orešković pokupio simpatije poznatih Hrvatica. S druge strane, o fizičkom izgledu domaći političara teško se damama bilo izjasniti. Tu je bila konkretna jedino Snježana Mehun. 'Najzgodniji političar mi je Darko Milinović. On mi je prijatelj i ginekolog mi je bio. Njega obožavam', iskrena je bila Mehun.

Pogledaj i ovo Tihomir Orešković, 2016. godina promijenio je imidž Ovako je naš bivši premijer izgledao kad je započeo njegov mandat, a posljednji put kad se pojavio u javnosti bio je neprepoznatljiv!

Bojana Gregorić rekla je kako će joj najzgodniji biti onaj koji će uistinu napraviti nešto od obećanih reformi. ' Mislim da ćemo o tome moći pričati tek za nekoliko mjeseci. Ja bih jako voljela kad bi ovo kraćenje proračuna za 150 milijuna, koje su oduzete školstvu, da se to ipak vrati u znanost, školstvo', kazala je Bojana. Sviđa joj se novi premijer i njegov miran nastup. 'Sviđa mi se njegov nastup koji je izuzetno miran, a vremenu prepustimo da vidimo hoće li uspjeti u reformama, kojih stvarno ima dobrih. Good, Good, Good!', zaključila je Gregorić.

Novi premijer simpatičan je i lijepoj Aniti Dujić. 'Totalno sam apolitična, no novi premijer mi je pozitivan i simpatičan, nadam se da će napraviti nešto dobro za Hrvatsku', izjasnila se Anita.

Ivani Marić nije zgodan nijedan! 'My God! Po mom ukusu nijedan!', kratko je komentirala.

'Ne bih se bavila politikom zato što mislim da se moraju potrefiti razno razni planeti u raznim položajima da ne ispadneš kreten. Mislim da postoje političari koji imaju dobre namjere, ali ne mogu doći do izražaja', kazala je Andrea Andrassy. 'Promijenila bih da se ne može smjenjivati ljude sa mijenjanjem vlasti, da se ne ukida satira na televiziji', dodala je na pitanje što bi napravila kada bi sama došla na vlast.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene