Zgodna čehinja

Premijer je pravi sretnik – Osvojio slavnu ljepoticu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najtraženijih manekenki današnjice našla se sreću u zagrljaju premijera Haitija. A zbog toga mu muškarci diljem svijeta zavide!

35-godišnja Petra Nemcova jedna je od najljepših žena današnjice i vrlo tražena manekenka. Iako su je pokušali osvojiti mnogi izgleda kako je to pošlo za rukom premijeru Haitija 42-godišnjem Laurent Lamotheu.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Godinama je solirao Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku

Ashley Graham je manekenka bujnih oblina - 'Nekima sam predebela'

Par je priznao da je u vezi, pa nije ni čudno što premijera smatraju jednim od onih muškaraca kojemu se itekako posrećilo!

Lamotheu je prije par dana boravio u Washingtonu, a kada su ga novinari pitali ga kako se osjeća kad zna da mu mnogi zavide na njegovoj djevojci on je poručio: 'Veoma sam sretan i ponosan'. Premijer je i poručio novinarima da su mu baš dobro pitanje postavili – dakako, osmijeh s lica nije skidao, piše TMZ.

Petra je aktivna u humanitarnim udrugama, a pomagala je i nakon strašnih potresa koji su zadesili to područje unazad par godina. Tada se priključila glumcu Sean Pennu te je pomagala potrebitima. Ujedno je i ambasadorica udruge Large for Haiti.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene