VIP shopping

Prelijepa trudnica Anita Dujić na predstavljanju novog brenda od sada dostupnog i u Zagrebu

Anita Dujić (Foto: PR) Anita Dujić (Foto: PR) PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anita Dujić (Foto: PR) Olja Vori (Foto: PR) Iva Radić (Foto: PR) Ecija Ojdanić (Foto: PR) Luisa Cerano (Foto: PR) +0 Luisa Cerano (Foto: PR) Galerija

Luisa Cerano omiljen je izbor samouvjerenih žena širom svijeta.

Nakon dvadeset godina postojanja, brend poznat po bezvremenskoj ženstvenosti i krojevima, ali prije svega po visokim standardima u smislu kvalitete sada je dostupan ljubiteljicama mode istančanih kriterija u kultnom zagrebačkom dućanu ekskluzivne odjeće Basler u centru Zagreba.

Pogledaj i ovo Otvorenje salona žena zmaj Ecija Ojdanić pomutila pamet kratkom haljinom, a u ovom outfitu teško bi itko mogao pogoditi koliko ima godina!

Luisa Cerano je omiljen izbor samouvjerenih žena širom svijeta koje se ne boje imati svoj vlastiti stil.

Prepoznatljivost brenda očituje se u kolekcijama pri čijoj je izvedbi posvećena velika pažnja detaljima s ciljem stvaranja komada koji imaju sposobnost ponovne interpretacije u svakoj novoj kombinaciji na svjež i moderan način.

Na ekskluzivnom VIP shoppingu organiziranom upravo za žene koje svojim životnim stilom utjelovljuju kompletnu filozofiju brenda Luisa Cerano predstavljene su kolekcije koje kombiniraju ubranu vibraciju i casual elemente s čistim rezovima i ravnim linijama. Najfinije tkanine naglašavaju dragocjeni karakter stvarajući pritom cool, kozmopolitski udobne modele.

Inspirativna kolekcija prikazuje vrlo individualne odjevne kombinacije koje mogu nastati međusobnim kombiniranjem ili se pak nositi u svojoj originalnoj ideji. Izbor boja je elegantan, graciozan i uvijek u trendu – crna, nugat i zelena u kombinaciji s nježno pastelno ružičastom stvaraju zanimljive akcente u različitim varijantama.

Novu kolekciju došle su pogledati i Olja Vori, Iva Radić, Danijela Gajski i Martina Bračić, Ecija Ojdanić i Anita Dujić.

Luisa Cerano dio je HAUBER grupe, tekstilne dinastije bogate tradicije u Južnoj Njemačkoj, gdje je nastala tekstilna industrija. Ferdinand Hauber postavio je temelje za grupu 1870. Godine, a kompanija se vodi kao obiteljski posao s na čelu s Walterom Leuthearom, članom četvrte generacije osnivačke obitelji. Kako su i njegovi sinovi Michael i Jürgen Leuthe dio menadžerskog tima, peta generacija zapravo je već uključena u vođenje tvrtke.

Distributer brenda Luisa Cerano je hrvatska kompanija Tekstilpromet, koja je već 70 godina lider na hrvatkom tržištu i koji se vodi mišlju da neke stvari ne treba mijenjati, a to su udobnost, kvaliteta i ljepota svakog odjevnog predmeta kojeg nudi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene