Dosad je Pippa Middleton čuvala titulu najpoznatije slavne sestre. No, sada se pojavila ONA i svu pažnju svjetskih medija usmjerila na sebe.


Otkako je George Clooney u vezi i braku, svjetski mediji neprestano bruje o ljepoti i stilu njegove Amal, a interes medija za nju niti s vremenom ne jenjava. No, još je jedna članica obitelji Alamuddin došla u centar pažnje.

Par kojeg NE smijete uznemiravati - slijedi kazna od 500 eura!

Vezani članci George i Amal Clooney Vjerovalo se da je Clooney veliki prijatelj Harryja i Meghan, ali sad je on sam otkrio pravu istinu George i Amal Clooney Spašavaju englesko kazalište i osvajaju simpatije, a njihovi američki susjedi ih preziru

Upoznajte Talu Alamuddin, Amalinu zgodnu sestru. Prije par dana, George i Amal u New Yorku su na večeru poveli njezine roditelje i Talu. Paparazzi su ih, po običaju, pratili u stopu, no ovaj put, svu pažnju s Amal ukrala je njezina sestra.

Britanski su se mediji naveliko raspisali o tome kako je Pippa Middleton dobila dostojnu zamjenu, a ako bacite samo jedan pogled na lijepu i atraktivnu Talu, bit će vam jasno i zašto je tome tako.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook