Pogledajte fotke

Prekrasna Ariella favoritkinja je za Miss Universe - evo i zašto!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miss Universe 2013. godine održava se danas u poslijepodnevnim satim u Moskvi među više od stotinu ljepotica nalazi se i naša MElita Fabečić, ali i Miss Filipina koja je apsolutna favoritkinja za pobjedu po brojnim anketama i kladionicama.

Njezino ime je Ariella Arida, a osim što je prekrasna, ima i jasno zacrtan cilj te čvrst stav i jak glas. Ljepotica se ne boji reći što misli niti se izboriti za sebe, a veliku pažnju medija je privukla nedavno jer je kritizirala organizatore natjecanja ljepote zašto što će Missice na pitanja žirija odgovarati na engleskom jeziku.

>> Naša Melita Fabečić jedna je od favoritkinja za Miss Universe!


Inače je ova 24-godišnjakinja diplomirala u klasi top studenata Fakulteta kemije. Osim kemijskih elemenata i procesa, fasciniraju je i druge kulture. U budućnosti bi voljela imati vlastitu tvrtku koja će prodavati parfeme koje će ona osmisliti.

'Ne znaju se svi jako dobro izraziti na stranom jeziku, možeš koristiti riječnik, ali nije to to', rekla je tad.

Pogledaj i ovo Melita Fabečić - 13 Pala je u zaborav Prozvali su je hrvatskom Adrianom Limom, a nakon udaje za 25 godina starijeg milijunaša povukla se iz javnosti i o braku nije smjela govoriti

Ovo Arielli nije prvi susret s industrijom mode i ljepote, ona je već i priznata manekenka u svojoj zemlji, a zastupala je velike brendove poput Mercedesa i Yammaya čije je bila zaštitno lice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene