Poznati u Areni

Prekrasna Anica blistala na Severininom koncertu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spektakl koji je Severina priredila u zagrebačkoj Areni privukao je 19 tisuća obožavatelja. Među njima su bila i neka slavna lica.

Prekrasna Anica Kovač blistala je na koncertu najveće regionalne zvijezde. Uživala je u poznatim hitovima kojima je kraljica estrade podigla na noge sve koji su došli svjedočiti vrhunskom spektaklu.

U prvim redovima bila je glumica Marija Borić s društvom, a u pjesmama su uživale i dizajnerica Aleksandra Dojčinović te manekenka Iva Jerković.

No, jedna i jedina, ona prava zvijezda bila je u subotu upravo sama Severina kojoj je ovo bio, kako je nakon koncerta napisala na Facebooku, najbolji koncert u životu.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

>> 'Ovo je najljepši koncert u mom životu. Hvala Zagrebe!'

'Super je bilo u Rijeci, Beogradu i Skopju, ali ovo je moj grad, u njemu živim 22 godine. Ovo je najljepši koncert u mom životu. Hvala Zagrebe!'


Oduševljeni fanovi na koncertu su sa Severinom pjevali svih trideset pjesama koje je pripremila, od 'Prijateljica' do 'Dobrodošao u klub'. Tijekom nastupa Severina je vrlo prisno nastupila s jednom od svojih plesačica pa je izgledalo kao da su se cure i poljubile!

Koncert je dodatno 'začinjen' i senzualnom koreografijom, ali i veoma raskošnim kostimima koji su oduševili brojne stiliste.
Kakva je atmosfera vladala na ovom koncertnom spektaklu, pogledajte u priloženim videima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene