Rita Ora prekinula je kratku romansu s holivudskim glumcem Andrewom Garfieldom, poznatim i po višegodišnjoj vezi s mladom Oskarovkom Emmom Stone.

Galerija


28-godišnja pjevačica nikako da nađe mirnu ljubavnu luku.

Vezani članci Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: AFP) Baš ih ide: Zaposlenici jedne svjetski poznate emisije uspjeli su osvojiti brojne svjetske zvijezde Rita Ora i Andrew Watt (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica pohvalila se prijateljima da ima novog dečka, a u hotel je došla s bivšim

Radi se o Riti Ori koja je prekinula kratku romansu s holivudskim glumcem Andrewom Garfieldom, poznatim i po višegodišnjoj vezi s mladom Oskarovkom Emmom Stone.

Iako par nikada nije potvrdio svoju vezu, nekoliko su puta viđeni zajedno, a romansu je prekinuo glumac s obrazloženjem da "želi voditi privatniji život". Prema pisanju britanskog The Daily Maila, pjevačica je ostala slomljeng srca.

Njihova veza trajala je tek 4 mjeseca, no bliski izvori pjevačici tvrde da joj je teško, jer su provodili puno vremena zajedno, uključujući i Božić.

"Božićne praznike su proveli zajedno i doista je mislila da je među njima sve u redu. Njezina karijera se razvija odlično i ona živi u središtu pozornosti, no Andrew želi živjeti život daleko od bliceva fotoaparata."

Pjevačica se trudila držati njihovu vezu podalje od društvenih mreža, no ništa nije moglo promijeniti njegovo mišljenje. Navodno je problem bila i činjenica da je pjevačica krenula na turneju po Australiji, što je paru dodatno otežavalo stvari.

Tako je mlada pjevačica albanskij korijena još jednom ostala sama, a u prošlosti su na slični način završile i njezine romanse s Lewisom Hamiltonom, Robom Kardashianom, Calvinom Harrisom, Rickyjem Hilfigerom i Andrewom Wattom.

S druge strane, Andrew je 5 godina bio u vezi s Emmom Stone s kojom je prekidao nekoliko puta, no par je uvijek našao način kako da se pomiri, sve do konačnog prekida 2015. godine. Emma je trenutno u sretnoj vezi s Daveom McCaryjem, redateljem humorističnog programa showa "Saturday Night Live" kojeg ljubi od sredine 2017. godine. 

Jeleni pozlilo nakon majčina sprovoda, hitno su je morali odvesti s groblja

Miljenik žena rastaje se od 20 godina mlađe supruge? U braku nisu bili ni godinu dana

Nitko nije očekivao da će se pojaviti i Meghan, a onda ju je Harry pozvao na pozornicu