Pet mjeseci ljubavi

Prekinuo jedan od najljepših holivudskih parova: Ona se nadala braku, a on ju je ostavio jer mu fali bivša žena?

Josh Duhamel, Eiza Gonzalez (Foto:Profimedia) Josh Duhamel, Eiza Gonzalez (Foto:Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Duhamel, Eiza Gonzalez (Foto:Profimedia) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Eiza Gonzalez (Foto: Getty) Eiza Gonzalez (Foto: Getty) Eiza Gonzalez (Foto: Getty) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) +0 Eiza Gonzalez (Foto: Getty) Galerija

Holivudski glumac Josh Duhamel te pjevačica i glumica Eiza Gonzalez prekinuli su svoju romansu koja je trajala svega pet mjeseci.

Atraktivni holivudski par prekinuo je zbog različitih očekivanja.

Pogledaj i ovo Fergie (Foto: Profimedia) Zbunila javnost S drugim muškarcem nije snimljena još od razvoda, no vidimo li to trudnički trbuščić?

Holivudski glumac Josh Duhamel te pjevačica i glumica Eiza Gonzalez prekinuli su svoju romansu koja je trajala svega 5 mjeseci.

45-godišnji glumac i 28-godišnja Meksikanka spetljali su se nedugo nakon njegova razvoda od pjevačice Fergie, no navodno on nije bio spreman za ozbiljniju vezu. "Oboje su bili vrlo zaposleni, ali on nije bio spreman za nešto ozbiljnije, dok se ona željela skrasiti. Uživao je u njezinu društvu, no shvatio je kako je vrijeme da krene dalje", otkrio je izvor blizak glumcu za The Daily Mail.

Eiza Gonzalez (Foto: Getty) Eiza Gonzalez (Foto: Getty) Foto: Getty

Ubrzo su se javile i glasine kako je pravi razlog prekida činjenica kako holivudski srcolomac još uvijek nije prebolio svoju bivšu suprugu s kojom ima i četverogodišnjeg sina Axla.

Podsjetimo, Josh i Fergie počeli su se viđati 2004. godine, nakon što je njezin bivši bend The Black Eyed Peas nastupio u cameo ulozi u Joshovu showu u Las Vegasu. Zaruke su uslijedile u prosincu 2007. godine, a vjenčanje je održano u siječnju 2009. godine u Malibuu.

Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Foto: Getty

Svega devet mjeseci nakon romantične ceremonije striptizeta Nicole Forrester objavila je javno kako je Josh imao aferu s njom u svom hotelu u Atlanti, no kasnije se ispričala paru zbog neugodnosti, iako oni nikada nisu htjeli priznati tu aferu. "Ovo nije prvi put da je neka striptizeta dobila veliki iznos novca kako bi lansirala lažnu priču u javnost vezano za nekoga poznatog. Ova je priča presmiješna", izjavio je tada glumac. No Fergie je i tada ostala uz supruga, ali je brzo nakon toga priznala da je biseksualna.

Par se rastao ranije ove godine nakon osam godina braka, no zajedničku objavu u medije su pustili tek u rujnu. "Kako bismo svojoj obitelji dali vremena za prilagodbu, odlučili smo sve držati u strogoj tajnosti prije nego što to obznanimo javnosti", stojalo je u zajedničkoj izjavi.

Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Josh Duhamel Fergie (Foto: Getty) Foto: Getty

"Njegov je razvod još uvijek jako bolan za njega. Trudio se svim snagama što brže ga preboljeti, a Eiza je bila predivno društvo tijekom tog razdoblja. Josh i Fergie ostali su u vrlo prijateljskim odnosima zbog sina i često su razgovarali, no ona mu jako nedostaje te se on nada još jednoj šansi", otkrio je drugi izvor.

Navodno se i njihovi prijatelji nadaju pomirenju, no nitko od glavnih aktera još uvijek nije komentirao napise.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene