Nisu izdržali

Ljubav se ugasila nakon 9 godina: Što se dogodilo između Hayden Panettiere i zaručnika Vladimira Klička?

Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Getty 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) +0 Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Galerija

Hayden Panettiere i Vladimir Kličko bili su zajedno ukupno 9 godina, a imaju i kćerkicu Kayu.

Par je proveo zajedno ukupno 9 godina.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Neočekivana objava Glumica se oglasila prvi put nakon što ju je dečko pretukao i objavila fotografiju kojom je sve iznenadila

Radi se o holivudskoj glumici Hayden Panettiere i boksaču Vladimiru Kličku koji su se razišli u popriličnoj tišini. Za njihov se prekid još ne bi niti saznalo da plavokosa glumica nedavno nije uhvaćena u noćnom provodu s glumcem Brianom Hickersonom s kojim se držala za ruke.

Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Tako se i saznalo da je par odlučio prekinuti svoje zaruke, no kako se šuška, ostali su u vrlo prijateljskim odnosima zbog svoje kćerkice Kaye koju su dobili u prosincu 2014. godine i koju će nastaviti zajedno odgajati. Kaya je trenutno s tatom i njegovom obitelji u Europi te na Floridi, dok glumica uživa u društvu novog dečka u Los Angelesu.

Ovakve vijesti stigle su samo mjesec dana nakon što je mala obitelj viđena na ljetovanju u Grčkoj. Prema tvrdnjama očevidaca, par se ponašao vrlo zaljubljeno, iako Hayden nije nosila zaručnički prsten. No činjenica jest kako je zvijezda serije "Heroji" više puta viđena bez istog, a 2016. godine kratko je objasnila: "To što nemam prsten ne znači da je mojoj vezi došao kraj. Blagoslovljena sam što mogu biti sa svojom obitelji."

Hayden je često isticala i kako im se uopće ne žuri pred oltar te kako želi da im taj dan prođe opušteno, zabavno i bez stresa. Podsjetimo, par se upoznao preko zajedničkih prijatelja 2009. godine, a njihova je veza počela ubrzo nakon toga. U svibnju 2011. godine par se razišao zbog prenatrapanih rasporeda, no romansu su obnovili 2013. godine te se ubrzo zaručili. Njihov prekid potvrdila je i njezina mama Lesley Vogel.

"U njezinom se životu trenutno događaju velike promjene, ali mislim da su one pozitivne", otkrila je u intervjuu za portal Radar Online, iako je glumica tijekom izlaska s novim dečkom izgledala vrlo rastreseno, a paparazzi su ju uhvatili i kako noćni klub napušta bosa te im je pokušala zabraniti da ju fotografiraju.

Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Foto: Getty

"Znam da sam ja jako mala, a on jako velik. Tako smo se i upoznali. Ja sam mu rekla da je ogroman, a on meni da sam sitna i to je bilo to", jednom je otkrila glumica slavnoj komičarki i voditeljici Ellen DeGeneres o upoznavanju s boksačem.

Vladimir je uz nju bio i u siječnju 2017. godine kada je otvoreno progovorila u postporođajnoj depresiji u koju je pala, kao i o terapijama koje su joj pomogle da bude "bolja majka".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene