Zanimljiv vikend

Neki su se oženili, neki zaručili, a neki - osvojili nagrade!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zanima vas što se događalo ovog vikenda? Najvažnije vijesti pročitajte u pregledu VIKEND VIJESTI ponedjeljkom!

Ovaj vikend obilježila je još jedna dodjela prestižnih nagrada.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski Zaustavljali ga na ulici Tony Cetinski snimljen prvi put nakon otkazivanja koncerta, njegov izraz lica govori kako se nakon svega osjeća

1. Američku udrugu filmskih glumaca (Screen Actors Guild), čini oko 165.000 članova, a nagrade za najbolje filmove dodjeljuje na ceremoniji u Los Angelesu. Tako je ove godine na svečanosti u Hollywoodu filmu 'Američki varalice' (eng. American Hustle) dodijeljena glavna nagrada za najbolju glumačku postavu. Nagrađeni su glumci Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper i Jennifer Lawrence. Glumica Rita Moreno (82 ) dobila je nagradu za životno djelo.

2. Govorkanja su potvrđena: poznati ljepotan više nije slobodan. Čini se da je mlađahna glumica Amber Heard potpuno smotala slavnog zavodnika Johnnyja Deppa jer se poznati par zaručio.

3. Korak dalje otišao je poznati hrvatski pjevač Tony Cetinski. On i njegova djevojka Dubravka Dujak vjenčali su se u Las Vegasu, a kum im je bio - Elvis! :)

4. Ovog vikenda najviše nas je nasmijala šarmantna i neodoljiva Jennifer Lawrence. Osim svojom izjavom da je 'debela ispod pazuha', osmijehe je mamila i fotomontaža s njezinim likom.

FOTO Da nam je znati što je na ovo rekla slavna glumica...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene