Pregled vikenda

'Ako jednom umrem zbog brzine nemojte plakati jer ja ću se smijati'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vikend iza nas bio je prepun događaja. Neki od njih su bili izuzetno tragični, drugi veseli, treći poticajni... Idemo redom.

Vijest koja je šokirala ljubitelje filma svakako je ovog vikenda bila tragična pogibija glumca Paula Walkera koji je poginuo u automobilskoj nesreći u subotu u Santa Clariti oko 15, 30 sati po lokalnom vremenu. Glumac koji je pažnju plijenio ne samo svojim talentom već i šarmom, poginuo je u 40. godini života. Svjetsku slavu donijela mu je uloga u filmu 'Brzi i žestoki'.

'Ako jednom umrem zbog brzine nemojte plakati jer ja ću se smijati', izjavio je jednom prilikom Paul.

Pogledaj i ovo Jerko Leko (FOTO: Instagram) 14 godina mlađa Ekskluzivno! Oglasio se Leko: Nogometaš progovorio o "vezi" sa studenticom

'Vijest o iznenadnoj smrti slomila ju je'

Podsjećamo, Paul je bio u Sjevernoj Karolini kako bi sudjelovao u dobrotvornoj priredbi svoje organizacije 'Reach Out WorldWide' povodom podrške žrtvama tajfuna na Filipinima. Paul i njegov prijatelj otišli su na probnu vožnju s novim Porscheom GT.

Njegov prijatelj, koji je vozio, izgubio je kontrolu nad vozilom zbog prebrze vožnje. Zaletio se u drvo, a automobil je eksplodirao na mjestu. Društvene mreže preplavile su poruke sućuti i izraza žaljenje za preranim odlaskom ovog voljenog glumca.

 

Glas o našem referendumu proširio se svijetom

Vikend je svakako obilježio i referendum o braku koji je održan u nedjelju diljem Hrvatske te putem kojeg su se građani izjasnili 65,87 % ZA i 33,51 PROTIV da se u Ustav unese definicija braka kao životne zajednice žene i muškarca.

Brojni poznati Hrvati, među kojima Severina i Marko Perković Thompson, izjasnili su se o referendumu. A priča o referendumu prešla je granice Lijepe naše. Jedna od njih je i poruka tekstopisca Trevora Dahla, koji ujedno radi za bend One Direction, a njegova poruka glasi: VOTE #PROTIV.

Lijepa Iva trudna drugi put

A kad je riječ o obitelji, Iva i Jerko Leko povećat će svoju obitelj za još jednog člana. Iva je trudna tek nešto više od dva mjeseca, pa joj se trbuščić još uvijek ne vidi, a sretni roditelji ne znaju ni spol djeteta. No to im nije ni važno. Presretni su i jedva čekaju da na svijet dođe njihovo drugo dijete, a bratu ili sestri posebno se veseli njihov sinčić Carlos koji će početkom prosinca navršiti dvije godine.

50 nijansi sive: Procurile prve fotografije sa seta

Presretne su ovog vikenda bile i obožavateljice knjige '50 nijansi sive' jer su, na njihovo veliko oduševljenje, objavljene prve fotografije sa seta. Jamie Dornan u Vancouveru snima prve kadrove ovog filma. Svojim stasom mladi irski glumac zadobio je pažnju prisutnih. Uz Jamiea u filmu koji je napravljen prema svjetskom bestselleru glumi i Dakota Johnson koja će utjeloviti Anastaziu Steele.

Da se naježiš! Sve dirnula izvedbom Ave Marije!

Nedjelja već tradicionalno završava glazbeno-dramskim spektaklom 'Stella' koji nam je i ovog puta donio pravu glazbenu poslasticu. Semenat Rajhard, koja u Stelli tumači siromašnu djevojku Jasminu, izvela je pjesmu Ave Maria.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene