Pregled vikenda

Prozirna haljina, izbornikova supruga, priča o Stelli!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još jedan vikend je iza nas - a podsjetit ćemo ga se u još jednom Pregledu vikenda.

Sami početak vikenda obilježila je humanitarna akcija, koncert 'Želim život', koji je održan u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV. U samo tri sata prikupljeno je više od milijun kuna za Zakladu Ana Rukavina.

U programu, koji se izravno mogao pratiti na Novoj TV i na našem portalu Dnevnik.hr, nastupila su mnoga glazbena imena - Prljavo kazalište, Opća opasnost, Neda Ukraden, Mejaši, Novi fosili, Psihomodo pop, Luka Nižetić, Ivan Zak, Maja Šuput, Željko Bebek, Lana Jurčević, Connect, Sementa Rajhard, Vanda Winter, Goran Karan, Baruni i Ladies.

Pogledaj i ovo showbuzz Pregled vikenda Tragična smrt, vjenčanje, gola stražnjica i - važna boja kose!

Zaklada Ana Rukavina prikupila 1,1 milijun kuna pozivima na humanitarni broj

Jelena Rozga
se u ekskluzivnom intervjuu za Scenu Dnevnika Nove TV prisjetila godine koja je uskoro iza nje, a koju su obilježili hitovi Nirvana, Obožavam i Cirkus.



Pjevačica se raspričala o stvarima koje voli, u kojima uživa, ali i kako planira provesti nadolazeće blagdane.

'Kao i u svakom poslu, i u ovom mojem ima jako puno ljubomore. Radim prekrasan posao i stvarno za svakoga ima mjesta. Isplakala sam se i idemo dalje', poručila je Jelena Rozga na 'cirkus' koji je ostao iza nje ove 2013. godine na izmaku.

Jelena EKSKLUZIVNO: 'Isplakala sam se i idemo dalje!'

Još jedna glazbenica, ova ipak sa svjetskim predznakom dive - Beyonce, imala je odličnu godinu iza sebe, a začinila ju je u nedjelju prozirnim seksi izdanjem tijekom predstavljanja njezina novog albuma 'Beyonce' u School Of Visual Arts Theatre u New Yorku.

Obline ispod haljine nije mogla prikriti

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Niko Kovač, obilježio je vikend jedva dočekanim činom - na javni event je izveo svoju suprugu Kristinu i tako su mediji napokon imali priliku doznati kako izgleda ova sretna supruga i majka njihove kćeri. Par je zajedno snimljen sinoć na otvorenju restorana Anice i Roberta Kovača.

Ovo je supruga Nike Kovača!

Glazbeno-scenski spektakl 'Stella' je završen no i dalje se mogu vidjeti neki isječci koji su mu čak i prethodili. Tako je u inMagazinu u nedjelju emitiran kratki dokumentarac o tome kako je snimana Stella, a kreativna producentica i scenaristica Jelena Veljača opisala je svoje iskustvo s glumcima. U ofovm filmiću mogla se vidjeti i snimka Vande Winter s audicije za ulogu na kojoj je pokazala svoj zaista istinski glazbeni talent.

Otpjevala je poznati hit 'da se smrzneš' - 'To je to!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene