Pregled vikenda

Miley obilježila vikend! Ali, ne samo ona...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza nas je još jedan vikend prepun zanimljivih događanja. Izdvojili smo 5 najznačajnijih.

Objavljene su nominacije za 56. dodjelu Grammyja, a na listi se našla i talentirana mlada glazbenica Lorde sa čak četiri nominacije. Jay Z je nominiran u 9 kategorija za Grammyja i tako je postao vodeći kandidat za kipića.

Ostali top nominirani su reper Kendrick Lamar, reperski duo Macklemore i Ryan Lewis, Justin Timberlake i Pharrell Williams, svaki sa po 7 nominacija. Daft Punk, Drake, Lorde, Bruno Mars i Taylor Swift također su na listi nominiranih.

Sve nominirane doznajte OVDJE.

U Berlinu je održana najvažnija večer europskog filma - svečana dodjela Europske filmske nagrade. U kategoriji najbolje europske komedije, u kojoj je bio nominiran i hrvatski film Svećenikova djeca, pobijedio je film Sve što trebaš je ljubav, danske oskarovke Susanne Bier.

U ovoj kategoriji bili su još nominirani filmovi - Putnici ljubavnici Pedra Almodóvara i Dobrodošli, predsjedniče! Riccarda Milanija.
Najboljim glumcem proglašen je Toni Servillo, a glumicom Veerle Baetens. Najbolji europski film je The Great Beauty redatelja Paola Sorrentina, koji je ujedno proglašen i najboljim europskim redateljem.

Pedro Almodóvar primio je nagradu za doprinos svjetskoj kinematografiji, a glumica Cathérine Deneuve nagradu za životno djelo.

Sve dobitnike doznajte OVDJE.

Pogledaj i ovo Heidi Klum u zagrljaju mladog supruga Ovakvu haljinu ne bi se udostojile obući njezine upola mlađe kolegice, ali ona ponosno pokazuje isklesano tijelo



Miley Cyrus je nastupila u Staples Centru u Los Angelesu, a jedini slatki dio njezina nastupa bio je candy-cane mikrofon. Čini se kako 'Zločestom djedici', kako ga je Miley nazvala na svom Twitter profilu, nije smetalo što mu je pjevačica, sa šokiranim izrazom lica, stavila mikrofon između prepona.

Njezino ponašanje nije pretjerano oduševilo Noela Gallaghera, koji smatra kako bi pjevačica trebala usmjeriti svoju energiju u pisanje pjesama, a ne provociranje.

Sinoć je u Hrvatskom narodnom kazalištu održan VIP božićni koncert. Poslovni partneri, suradnici i prijatelji tvrtke uživali su u božićnim pjesmama koje su oduševile prepuni HNK. 13. godinu zaredom vrhunske glazbene zvijezde izvodile su originalne aranžmane blagdanskih evergreena.

I kao sve nedjelje na kraju dolazi poslastica - 'Stella'. U pretposljednjoj epizodi glazbeno-dramskog spektakla 'Stella', Jasmina (Sementa Rajhard) je izvela pjesmu Halida Bešlića 'Iznad tešnja zora sviće' te je otkrila i tajnu svog porijekla.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene