Pregled vikenda

Spektakularni povratak: nastup koji je obilježio vikend!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još jedan vikend je iza nas, a najbolje ćemo ga se podsjetiti u još jednom Pregledu vikenda.

Sam početak vikenda obilježio je prvi show Britney Spears 'Piece of Me', koji će se dvije godine izvoditi u 'Planet Hollywood Resort & Casino' u Las Vegasu.

Pogledaj i ovo Anica Kovač Tri ljepotice! Anica Kovač snimljena je sa svojim lijepim nasljednicama, pogledajte kako izgledaju kćeri koje su od nje pokupile sve najbolje!

Prozirna haljina, izbornikova supruga, priča o Stelli!

Na službenoj generalnoj probi Britney je ponovno uskočila u svjetlucavi triko, koji je sličan onome kojeg je nosila u spotu za hit 'Toxic'. Pop princeza vratila se u dobru formu, no imala je i malu pomoć šminke pa su joj make-up artisti nacrtali 'pločice' na trbušnim mišićima.

Britney Spears uskočila u svjetlucavi triko – pokazala lažne trbušnjake?

Princ Harry odlučio je napustiti kraljevsku obiteljsku zabavu kako bi se mogao vidjeti s djevojkom Cressidom Bonas u 2014. godini.
Par je Božić proveo odvojeno, no novu će godinu princ provesti u društvu svoje drage. Unatoč činjenici da par provodi puno vremena zajedno, njihovi prijatelji negiraju glasine da će se par uskoro zaručiti.

Princ 'otkantao' kraljicu zbog djevojke!

Kraj godine uvijek koristimo i za zbrajanje uspjeha i neuspjeha u protekloj godini. Naše domaće zvijezde pamtit će je ipak po samo lijepim stvarima.

'Ti više nisi Miss, makni se iz medijskog prostora!'

Anica Kovač i glumac Enis Bešlagić bili su posebno dobro raspoloženi, a evo što je Anica Kovač zaželjela u Novoj 2014. godini. 'Da uspijemo na svjetskom, ja sam cijelo vrijeme oko nogometa', rekla je Anica. 'Ona je, ljudi, bila Miss. Ona više nije Miss, nemojte je snimati, makni se iz medijskog prostora', zafrkavao ju je glumac Enis Bešlagić.

Ostvariti san i otići u Hollywood? Upravo to je ostvarila glumica Žana Janjić-Markelson koja se našla u novom filmu uz slavnog Leonarda DiCapria!

Žana Janjić-Markelson glumi u filmu 'Vuk s Wall Streeta' uz Leonarda DiCapria

Tako se lijepa plavuša našla u ulozi stjuardese koja mora obuzdati i zavezati za sjedalo glavnog glumca Leonarda DiCaprija koji je u avion ušao pod utjecajem opijata. Žana je glumila i u kazalištima diljem Amerike, a pojavila se i u nekoliko video spotova, TV serija te nekoliko filmova poput 'The Wolf of Wall Street', 'Wall Street 2: Money Never Sleeps' i 'Greystone Park'.

Obitelj našeg uspješnog rukometaša Blaženka Lackovića postala je bogatija za još jednog člana!

U dom rukometaša stigla prinova!

Supruga rukometaša Blaženka Lackovića, Nikolina, rodila je svoje drugo dijete. 'Mama je dobro, a i naša mala princeza. Sretan sam što sa svojom obitelji mogu provesti nekoliko slobodnih dana', rekao je 33- godišnji rukometaš za Story.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene