Pregled godine

Hit za hitom: Koja vas je pjesma osvojila na prvu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada je glazba u pitanju, ova 2014. bila je šarolika i bogata.

Bilo je tu svega - dance hitova s potpisom Davida Guette, Calvina Harrisa..., dobrog starog rocka (Foo Fighters), a i pop je dobio novo pojačanje (Sam Smith i Ed Sheeran). Britanci su lako zavladali top ljestvicama, a i neka dobro znana imena opet su osvojila publiku – kao na primjer Coldplay.

Pogledaj i ovo showbuzz MORATE POGLEDATI PRESLATKO: Dvogodišnjakinja pjeva Adele!

Google objavio listu najtraženijih zvijezda – Beyonce na tronu

Na listi najbolji 50 pjesama u pregledu godine 2014. našla se i Sia 'Chandelier', Iggy Azalea s 'Fancy', na svjetsku scenu se probila dosad nepoznata Meghan Trainor s 'All About That Bass', Charli XCX 'Boom Clap', kao i Tove Lo 'Habits'. Dobra je godina bila i za Taylor Swift, dok je Beyonce vladala svojim hitovima s petog albuma cijele godine zahvaljujući i svjetskoj turneji – 'Flawless', 'Drunk In Love', 'XO'...

Od dance hitova svakako treba spomenuti Gorgon City 'Ready For Your Love', Keisza 'Hideaway', Nico&Vinz 'Am I Wrong', Mr.Probz 'Waves', Sigma 'Nobody To Love' dok se za ultimativni plesni hit pobrinuo Enrique Iglesias s 'Bailando' dok je sve svojom guzom prodrmala Nicki Minaj s 'Anacondom'.

Cijelu Billboard Top listu možete poslušati i na Youtubeu, a PREGLED GODINE 2014 pogledajte i na našem portalu – Koja je vama omiljena pjesma 2014.?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene