Najnovija epizoda serijala "Fakap" okuplja svih 18 "Fakapera", a publika će izabrati koji od njih je najbolji!

Galerija


Voditeljice Mia Kovačić i Ida Prester pripremile su predzadnju epizodu zabavnog serijala "Fakap", a predstavile su svih 18 "Fakapera" iz protekle sezone.

Vezani članci Momčilo Otašević Momčilo Otašević progovorio o žustroj svađi sa suprugom Jelenom, a prisjetio se i neugodnog iskustva s paparazzima! Mia Kovačić, Ida Prester Saznajte zbog čega se to Momčilo Otašević našao u opasnoj ljubavnoj situaciji: "Idi da te ne gledam, odljubit ću se"

Momčilo Otašević progovorio je našim voditeljicama o žustroj svađi sa suprugom Jelenom, a prisjetio se i neugodnog iskustva s paparazzima. Saznali smo zbog čega su Soul Fingersi propustili turneju sa svjetskim bendom, za sve je bila kriva samo jedna rečenica.

Lana Jurčević je natjerala frajere da joj daju svoj broj, a pokazali su joj i nešto što ju je baš oduševilo. Davor Gobac prisjetio se kad je morao platiti kaznu zbog sablažnjivanja javnosti: "Bio sam gol, kao od majke rođen!", rekao je Idi Prester i Miji Kovačić. Slavko Sobin na prevaru je užicao novac i ručak od Ecije Ojdanić, a zbog njega je izašla i bez šminke.

Franka se prisjetila trenutka kada je Ćorluku uhvatila u laži: "Bio je jedan videić koji je kružio po internetu!'', rekla je onda. Kakve veze ima Dalibor Petko sa striptizom i zašto su umalo stradale štikle Ide Prester, saznali smo u Fakapu u svibnju ove godine. Davor Bruketa i Nikola Žinić pokazali su koliko (ne) znaju jedan o drugom nakon 25 zajedničkih godina, a jedan je pred kamerama zaboravio i bivšu curu.

Janko Popović Volarić iskreno je progovorio o situaciji u kojoj je pokazao više nego što je želio, a dogodila mu se baš pred djevojkom koja mu se sviđala. Nikolina Pišek prvi put otkrila detalje svađe sa Severinom i javno joj uputila ispriku. Tibor i Doris iz Silentea otkrili su detalje velikog misterija s Darkom Rundekom. Kakve je to gluparije Mario Petreković radio s ekipom otkrio je upravo Idi i Miji.

Jadranka Kosor progovorila je u Fakapu o neugodnjaku s američkim predsjednikom i svojoj čuvenoj izjavi na engleskom. Viktorija i Dino Rađa kakve još niste vidjeli pojavili su se pred kamerama i pričali s našim voditeljicama. Saša Lozar ispričao je o pikanterijama s dejtova, a optužili ga i za plagijat? ''Generalna sramota, ovo nisam nikome ispričao'', rekao je. Tatjana Jurić prisjetila se događaja koji ne može zaboraviti: ''Grozna priča, ispričavala sam joj se svake sekunde''. Zašto je Luka Nižetić bježao od policije pa završio u kaktusima, a menadžerica mu poklopila kad ju je nazvao?

Uz to u protekloj smo sezoni Fakapa saznali i nekoliko neugodnih situacija naših voditeljica Ide i Mije koje nikoga nisu ostavile ravnodušnima.

Ovime se nastavlja potraga za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja tijekom cijele godine može aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV, a svoj konačan glas o pobjedniku možete dati u našoj anketi. 

Mislili su da im je ljubav samo trik i povezivali ju s Ibrahimovićem, ali ovi strastveni prizori ipak govore nešto drugačije

Svi bruje o reakciji Meghanine bliske prijateljice kada je srela Kate Middleton i princa Williama: "To je stvar neodgoja!"