problemi na pozornici

Bila je najveća favoritkinja za pobjedu na Eurosongu, no razočarala je već na prvoj probi i pala na kladionicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Destiny je dobila brojne pohvale za vokalnu izvedbu svoje pjesme "Je Me Casse", no scenski nastup je ipak bio druga priča i razočarala je javnost svojom nesigurnošću i problemima s kostimom.

18-godišnja predstavnica Malte Destiny je nakon prve probe na Eurosongu u Rotterdamu izgubila titulu najvećeg favorita za pobjedu. 

Pogledaj i ovo Albina Grčić Simpatija iz djetinjstva Albina u zagrljaju zgodnog nogometaša s kojim je već nekoliko godina ne skriva koliko je zaljubljena: ''Do ušiju!''

Mlada pjevačica je izvela pjesmu "Je Me Casse" i dobila pohvale za svoju odličnu vokalnu izvedbu, no njezin scenski nastup je razočarao mnoge. Destiny se na pozornici pojavila u ružičastom kombinezonu i visokim čizmama u kojima se jedva kretala te su joj padale s nogu, pa joj je ona na lijevoj nozi sezala do iznad koljena dok joj je desna bila ispod. 

Zbog toga se vjerojatno fokusirala tek na pokrete ruku i pjevanje dok su njezine plesačice samouvjereno izvele svoj dio nastupa. Javnost je komentirala i da je Destiny nedostajalo samopouzdanja na pozornici i previše gledala u svoje noge umjesto u smjeru publike, odnosno prema kamerama. 

Pjevačica nije puno pala na kladionicama, tek na drugo mjesto zasad, a poziciju favorita je od nje preuzela predstavnica Francuske Barbara Pravi s pjesmom "Voilà".

Kako pišu strani mediji, naša Albina je na 20. mjestu na kladionicama i dobila je pohvale za svoj nastup na probi, no zamjerili su joj provokativni kostim koji dosta pokazuje njezinu stražnjicu. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +15 Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Celebrity Zvijezdu "Beverly Hillsa" paparazzi snimili u badiću, fotke se znatno razlikuju od onih koje sama dijeli na Instagramu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Frano Ridjan druga emisija TLZP - 3 Maja Šuput +0 Maja Šuput i Marko Grubnić Celebrity Šuput podijelila slatki trenutak obiteljskog druženja s malenim Bloomom, ali svu pažnju ukrala je njegova zgodna baka

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene