Sliježu se dojmovi poslije prve polufinalne večeri Eurosonga 2018. godine, gdje je nastupila i naša Franka Batelić s pjesmom ''Crazy'', no nažalost nije se plasirala u finale.

Galerija


Kao što se i predviđalo, s obzirom na to da je među ovogodišnjim favoritima Eurosonga, predstavnica Cipra, Eleni Foureira s pjesmom ''Fuego'' plasirala se u finale ovog velikog glazbenog natjecanja.

Vezani članci Franka Batelić (Foto: Instagram) Poznati i sveukupni rezultati Eurosonga: Evo na kojem je mjestu završila naša Franka Batelić Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka nam se javila iz Lisabona i osvrnula se na svoj nastup: ''Za mene je velika pobjeda pjevati pred milijunima''

Iako je nastupila zadnja, seksepilna Eleni privukla je najviše pažnje energičnim nastupom kojim je sve podigla na noge.

Eurovizijskim fanovima ime Eleni Foureire nije nepoznato. Već 2010. godine pokušala je predstavljati Grčku na Eurosongu u Oslu s pjesmom ''Kivotos tou Noe'', no osvojila je drugo mjesto. Tijekom izbora grčke pjesme za Eurosong 2013. gostovala je s obradom pjesme ''Wild Dances'', 2015. osvojila je grčke glazbene ljestvice s obradom ''Golden Boy''. Posljednje dvije godine slala je pjesme grčkoj televiziji ERT kako bi bile odabrane za Eurosong, međutim dobila je odbijenice zbog čega se požalila u ovom intervjuu, piše Eurosong.hr.

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Inače, Eleni je zapravo rođena u Albaniji, no živi u Grčkoj. U vezi je s nogometašem Albertom Botiahasom. Pjevati je počela 2007. godine u bendu Mystique, nakon čega se bacila u solo vode. Ima uspješnu karijeru, a mnogi je uspoređuju sa Shakirom i Beyonce.