Bit će zanimljivo

Najmlađa ekipa dosad: Predstavljamo sve kandidate nove sezone popularnog showa "Farma"

Maja Milisic Farma (Foto: PR) Maja Milisic Farma (Foto: PR) PR 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Milisic Farma (Foto: PR) Lucija Bujdo Farma (Foto: PR) Edita Pticar Farma (Foto: PR) Matea Jambrekovic Farma (Foto: PR) Kristina Kesovija Farma (Foto: PR) Đurđa Smoljanović Farma (Foto: PR) Anica Orehoci Farma (Foto: PR) Stefica Rozankovic Farma (Foto: PR) Srecko Vucic Farma (Foto: PR) Maja Putica Farma (Foto: PR) +7 Jasmin Kunisinac Farma (Foto: PR) Galerija

Šesta sezona popularnog showa donosi brojne novosti, a pravila postaju stroža i uvjeti teži.

Na Novoj TV upravo je krenula nova sezona popularnog reality showa "Farma".

Pogledaj i ovo Pulski filmski festival - 1 suradnja s pulskim filmskim festivalom Nova TV i United Media u Puli će biti domaćini polufinalnog ocjenjivanja Međunarodne nagrade Emmy

Šesta sezona popularnog showa donosi brojne novosti, a pravila postaju stroža i uvjeti teži. A kao i uvijek, najzanimljiviji dio showa su njegovi kandidati.

Koga ćemo naredna tri mjeseca gledati u izolaciji te raznim izazovima koje donosi život na selu, saznajte u nastavku.

1. Lucija Bujdo (22 godine, kuharica, Umag)

Lucija za sebe kaže da je komunikativna, nasmijana, ali i temperamentna te magnet za skandale. Ne voli izazivati svađe, ali kada ju netko naljuti burno reagira. U slobodno vrijeme voli ići u duge šetnje, kuhati i igrati igrice na računalu. Unatoč ljubavnim razočaranjima, kaže da je optimistična te se nada da će na Farmi doživjeti ljubav. Nada se pobjedi kojom bi roditeljima otplatila kredit, no cilj joj je steći i nova poznanstva.

Lucija Bujdo Farma (Foto: PR) Lucija Bujdo Farma (Foto: PR) Foto: PR

2. Edita Ptičar (24 godine, konobarica, Ivanić Grad)

Edita sebe opisuje kao romantičnu dušu, željnu života i nimalo sramežljivu. Pleše u folkloru te volontira u dobrovoljnom vatrogasnom društvu. Ističe kako se najviše boji da jednoga dana ne ostane sama, neudana i bez djece. Kaže i kako ju drugi smatraju vrlo zabavnom osobom pa vjerujemo kako smijeha na Farmi neće nedostajati. Na nju se prijavila najviše zbog životinja, novog iskustva te želje za upoznavanjem života na selu.

Edita Pticar Farma (Foto: PR) Edita Pticar Farma (Foto: PR) Foto: PR

3. Matea Jambreković (23 godine, konobarica, Čazma)

Matea za sebe kaže da je pozitivna i ambiciozna osoba avanturističkog duha. I Mateu, kao i ostale kandidate, zanima kako će izdržati bez mobitela, ali i pegle za kosu, umjetnih noktiju i trepavica. Iskustva sa životom na selu nema te se boji konja, no voljela bi na imanju prevladati taj strah.

Matea Jambrekovic Farma (Foto: PR) Matea Jambrekovic Farma (Foto: PR) Foto: PR

4. Kristina Kesovija (28 godina, kozmetičarka, Kaštel Sućurac)

Kristina za sebe kaže da je komunikativna osoba vedrog duha, ali zna biti tvrdoglava i neodlučna. No negativne ljude odmah reže iz svog života. Ne boji se niti jedne domaće životinje, no ima veliki strah od raznih kukaca. Od showa očekuje nova poznanstva i vještine te slogu i dobar provod, a jedino ju brine poljski WC.

Kristina Kesovija Farma (Foto: PR) Kristina Kesovija Farma (Foto: PR) Foto: PR

5. Đurđa Smoljanović (42 godine, upravna referentica, Zagreb)

Đurđa za sebe kaže da je vrlo principijelna, pravedna i odlučna osoba koja ne voli odstupati od svojih stavova. Od vještina van gradskog života naučila je, kaže, spavati u šatoru, pripremati hranu za vatru te zapaliti vatru bez šibica. Iako voli prirodu, Đurđa je alergična na zelenilo pa će biti zanimljivo vidjeti kako će izgledati njezin put do eventualne pobjede koju itekako priželjkuje.

Đurđa Smoljanović Farma (Foto: PR) Đurđa Smoljanović Farma (Foto: PR) Foto: PR

6. Anica Orehoci (46 godina, dadilja, Zagreb)

Anica za sebe kaže da je mlada, simpatična i hrabra osoba željna izazova. Od Farme očekuje dobru zabavu i avanturu života bez moderne tehnologije. Također, znatiželjna je i kada je u pitanju izazov života s nametnutim karakterima ljudi. Od domaćih životinja jedino ne može smisliti guske za koje kaže da ju uvijek naganjaju.

Anica Orehoci Farma (Foto: PR) Anica Orehoci Farma (Foto: PR) Foto: PR

7. Štefica Rožanković (56 godina, umirovljenica, Zagreb)

Tvrdoglava, pametna i osjetljiva Štefica igru s unucima zamijeniti će izazovima na Farmi kojima se jako veseli. Svojim propustom smatra to što ne misli na sebe već samo na druge. Život na selu dobro joj je poznat jer je kao mlada živjela na selu gdje su uzgajali domaće životinje. Od showa očekuje slogu, red, rad i disciplinu.

Stefica Rozankovic Farma (Foto: PR) Stefica Rozankovic Farma (Foto: PR) Foto: PR

8. Maja Milišić (24 godine, administrativna radnica, Ivankovo)

Model i hostesa, Maja, za sebe tvrdi da je vrlo eksplozivna, jer što misli - to i kaže. Na Farmu se prijavila zbog glavne nagrade. Smatra da je bitno sudjelovati, ali i da je pobjeda glavni motivator. Voli medijsku pozornost i želi steći popularnost.

Maja Milisic Farma (Foto: PR) Maja Milisic Farma (Foto: PR) Foto: PR

9. Maja Putica (30 godina, domaćica, Dubrovnik)

Vesela i duhovita Maja svojim životnim propustom smatra nezavršenu srednju školu. Ne voli se uplitati u velike rasprave jer, kaže, neki su previše tvrdoglavi i ne vrijedi se truditi. U show se prijavila zbog glavne nagrade te da pokaže svima koji sumnjaju u nju da može izdržati do kraja. Osvojenom nagradom kupila bi si skuter s kojim želi s mužem putovati po svijetu.

Maja Putica Farma (Foto: PR) Maja Putica Farma (Foto: PR) Foto: PR

10. Jasmin Kunišinac (20 godina, fitofarmaceut, Vinogradci)

Jasmin za sebe kaže da je vrijedan, marljiv i spretan te da voli pomagati ljudima. Ovaj farmer u duši jednoga bi dana volio imati vlastitu farmu i pokrenuti eko uzgoj, jer mu itekako gode mir i tišina te smatra kako je takvo okruženje kao stvoreno za njega. U slučaju osvajanja glavne nagrade, Jasmin bi pomogao svojoj obitelji.

Jasmin Kunisinac Farma (Foto: PR) Jasmin Kunisinac Farma (Foto: PR) Foto: PR

11. Matej Margarin (22 godine, tesar, Poznanovec)

Matej kaže da je osoba od povjerenja, dobar, sposoban i jak. Sretnim ga čine obitelj i društvo. U slobodno vrijeme često zna zasvirati zagorske pjesme na akustičnoj gitari. Život na selu dobro mu je poznat. Ističe kako mu pobjeda nije najvažnija, a najveći strah mu je da se na Farmi neće uklopiti u društvo.

Matej Margarin Farma (Foto: PR) Matej Margarin Farma (Foto: PR) Foto: PR

12. Jurica Belamarić (23 godine, tehničar za računalstvo, Zagreb)

Jurica za sebe tvrdi da je društven, snalažljiv i pošten te uvijek spreman na akciju i avanturu. Odlaskom na Farmu, Jurica želi iskusiti život bez sveprisutne tehnologije i odmaknuti se od monotonije svakodnevnog života. Na Farmu se prijavio, kaže, da bi se okušao u seoskom okruženju, ali i zbog glavne nagrade s kojom bi otvorio vlastiti fitness centar.

Jurica Belamaric Farma (Foto: PR) Jurica Belamaric Farma (Foto: PR) Foto: PR

13. Roberto Levak (22 godine, konobar/prodavač, Bjelovar)

Roberto ističe da je emotivna i neodlučna osoba koja voli izazove. U slobodno vrijeme bavi se sportom te dodaje da je uvijek glavni u društvu. Propustom u životu smatra to što nije upisao fakultet. Od luksuza koji mu na Farmi neće biti dostupan nedostajat će mu, kaže, mobitel, dobra hrana i parfem. Na Farmu se prijavio zbog popularnosti i manekenstva, a pobjeda mu je, kaže, također jako važna.

Roberto Levak Farma (Foto: PR) Roberto Levak Farma (Foto: PR) Foto: PR

14. Frane Ćorić (39 godina, bravar, Slavonski Brod)

Frane za sebe kaže da je šarmantan, vrijedan i pouzdan sa zanimljivim smislom za humor. Dobra zabava na Farmi mu je jako važna, ali i ispunjavanje zadataka. Kaže kako ne voli kada mu netko dira stvari i nosi njegovu odjeću. Nada se što dužem ostanku na Farmi.

Frane Coric Farma (Foto: PR) Frane Coric Farma (Foto: PR) Foto: PR

15. Ivan Mrkoci (45 godina, umirovljeni branitelj, Poznanovec)

Ivan sebe opisuje kao komunikativnu osobu koja sve rješava razgovorom. Uspjehom u životu smatra to što je osnovao obitelj i prestao konzumirati alkohol. Od Farme očekuje jedno novo životno iskustvo i fair play od ostalih farmera, ali i dolazak do finala. Na Farmu se prijavio zbog novca kako bi svojoj obitelji pomogao i omogućio bolji životni standard.

Ivan Mrkoci Farma (Foto: PR) Ivan Mrkoci Farma (Foto: PR) Foto: PR

16. Saša Vujnović (26 godina, kuhar, Generalski Stol)

Saša kaže da je zanimljiva osoba čvrstog karaktera. Voli da stvari budu po njegovom, a ako nisu, voli se i posvađati. Kada ne provodi vrijeme sa sinom izrađuje kućice od drveta i uređuje cvjetnjake. Žao mu je zbog propalog braka, a svoga sina smatra osobnim uspjehom u životu. Na Farmu se prijavio radi novog iskustva.

Sasa Vujnovic Farma (Foto: PR) Sasa Vujnovic Farma (Foto: PR) Foto: PR

17. Ozren Tkalčević (39 godina, bioenergoterapeut, Bjelovar)

Ozren za sebe kaže da je osoba vedrog duha, uvijek spreman pomoći i dati savjet. Smatra da mu ovo iskustvo može obogatiti dušu i da može puno pridonijeti farmi, farmerima i gledateljima. Osvojenu nagradu potrošio bi na otvaranje centra za komplementarne metode liječenja.

Ozren Tkalcevic Farma (Foto: PR) Ozren Tkalcevic Farma (Foto: PR) Foto: PR

18. Srećko Vučić (48 godina, umirovljeni zaštitar, Karlovac)

Srećko sebe opisuje kao komunikativnu i poštenu osobu. Voli šalu na svoj račun te dodaje kako je ogroman težinom, ali dobar kao kruh. Jedino za čimd žali u životu jest što se nije oženio, a priznaje i kako ga se žene pomalo boje zbog izgleda, no tvrdi da se otrov drži u malim bočicama. U show se prijavio zbog želje za novim iskustvom i vraćanja u mlade dane. Osvojenom nagradom kupio bi auto i mali stan u Karlovcu.

Srecko Vucic Farma (Foto: PR) Srecko Vucic Farma (Foto: PR) Foto: PR

Više informacija o ovogodišnjoj Farmi saznajte na farma.novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene