Nova West End predstava o princezi Diana ponovo potaknula teorije zavjere.


Prije nekoliko dana svoje prikazivanje započela je West End predstava, 'Istina, laži, Diana' i odmah izazvala pomutnju i nove teorije zavjere.

Otkriveno što se događalo iza kraljevskih vrata u najcrnjim trenucima

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Nakon požara na Korčuli u objektu pronađeno potpuno izgorjelo tijelo osobe Princ Harry Bliski prijatelj princa Harryja potvrdio ono što se već dugo nagađa, za njega više ništa nije isto

Princeza Diana je, zajedno sa svojim dečkom Dodijem Fayedom, poginula u misterioznoj prometnoj nesreći u Parizu 1997. 'Istina, laži, Diana' uvelike se oslanja na novu knjigu 'Kako su ubili princezu Dianu' Johna Morgana. Autor je pregledao 7000 stranica policijskih izvješća i medicinske dokumentacije.

Predstava je pokrenula niz rasprava i kontroverzi zbog tvrdnje kako je James Hewitt, njezin ljubavnik dok je još bila u braku s princom Charlesom, otac princa Harryja.

Otkrivene najintimnije tajne problematičnog braka princeze Diane

Bez obzira na službeni zaključak kako je prometna nesreća bila slučajnost, mnogi i dalje vjeruju kako se radilo o planiranom ubojstvu. Činjenica da je Dodi bio musliman nije odgovarala nekim ljudima.

Osim toga, u predstavi se tvrdi kako je Diana bila trudna u vrijeme smrti!

Teorije zavjere ne prestaju još od 1997. a sada su ponovo podgrijane zbog ove kontroverzne predstave. Predstava govori o piscu Rayu koji istražuje Dianinu smrt kako bi napisao predstavu o tome. U predstavi Roy surađuje s Johnom Morganom, stvarnim likom koji u svojoj knjizi tvrdi kako je princeza ubijena.

U predstavi Mohamed Al-Fayed kaže, 'Zaručili su se i planirali su vjenčanje (Diana i Dodi). Bila je trudna. Nisu željeli da budući engleski kralj ima arapskog očuha. Ubili su ih oboje'.

U predstavi se tvrdi i to kako su princezu zapravo ubili u kolima hitne pomoći dok su je vozili u bolnicu. Postavlja se i pitanje zašto princeza nije bila vezana kada su svi znali da je uvijek koristila pojas čak i kad je sjedila na stražnjem sjedalu.

Predstava 'Istina, laži, Diana' bez sumnje će pokrenuti još mnoge teorije zavjere i uzburkati duhove milijuna ljudi koji su voljeli pokojnu princezu, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook