Na društvenim mrežama danas je apsolutni hit snimka na kojoj hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pjeva s popularnim pjevačem Matom Bulićem.

Galerija


Predsjednica je pustila glas.

Vezani članci Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) Bandić o odbijenici GUP-a: "Vi mene zadirkujete, razgovarate s institucijom. Samo čekajte i aplaudirajte" Izmjene GUP-a (Foto: Dnevnik.hr) Izmjene zagrebačkog GUP-a ponovno bez suglasnosti Ministarstva graditeljstva

Na društvenim mrežama danas je apsolutni hit snimka na kojoj hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pjeva s popularnim pjevačem Matom Bulićem.

Preciznije, predsjednica s Matom pjeva njegovu popularnu pjesmu "Domu mom", a video je objavljen na Twitteru od strane korisnika pod imenom Surf Panda i to nakon sinoćnje Širokobriješke večeri koja je održana u Zagrebu, a Bulić je nastupao na njoj.

"Jednom kada život moje oči sklopi, kamenom me pokri, Neretvom poškropi, uz križ mi napiši bećarina ova voljela je pjesmu i zemlju pradjedova...", orilo se sinoć.
 

Ovo nije prvi put da je predsjednica zapjevala s glazbenikom kojeg nazivaju "kraljem dijaspore", a krajem listopada duo je otpjevao istu pjesmu na humanitarnoj Broćanskoj večeri u Zagrebu koja okuplja građane hercegovačke općine Čitluk.

Nažalost, glasovne sposobnosti predsjednice nisu toliko zavidne u što ćete se uvjeriti već u prvim sekundama snimke koja traje nešto više od minutu i pol, no čini se kako su se svi  sinoć odlično zabavili.

Severina napokon otkrila razvodi li se od supruga Igora Kojića

Zar su godine važnije od ljubavi? Hejteri ponovno vrijeđaju zaručnika Elle Dvornik

Meghan posvađala i prinčeve: William ju navodno ne može smisliti još od prvog susreta