Širokobriješka večer u Zagrebu

Hit snimka dana: Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović zapjevala s Matom Bulićem

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Mate Bulić (Foto: Screenshot) Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Mate Bulić (Foto: Screenshot) Screenshot 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Mate Bulić (Foto: Screenshot) +0 Mate Bulić (Foto: Instagram) Galerija

Na društvenim mrežama danas je apsolutni hit snimka na kojoj hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pjeva s popularnim pjevačem Matom Bulićem.

Predsjednica je pustila glas.

Pogledaj i ovo Marija Kolb, Alen Bičević i Antonija Šola "Vjerovali ili ne, to smo mi!" Tonči Huljić, Mate Bulić i Maluma u izlasku? Okupila se ekipa kakvu nismo mogli zamisliti ni u najluđim snovima!

Na društvenim mrežama danas je apsolutni hit snimka na kojoj hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pjeva s popularnim pjevačem Matom Bulićem.

Preciznije, predsjednica s Matom pjeva njegovu popularnu pjesmu "Domu mom", a video je objavljen na Twitteru od strane korisnika pod imenom Surf Panda i to nakon sinoćnje Širokobriješke večeri koja je održana u Zagrebu, a Bulić je nastupao na njoj.

"Jednom kada život moje oči sklopi, kamenom me pokri, Neretvom poškropi, uz križ mi napiši bećarina ova voljela je pjesmu i zemlju pradjedova...", orilo se sinoć.
 

Ovo nije prvi put da je predsjednica zapjevala s glazbenikom kojeg nazivaju "kraljem dijaspore", a krajem listopada duo je otpjevao istu pjesmu na humanitarnoj Broćanskoj večeri u Zagrebu koja okuplja građane hercegovačke općine Čitluk.

Nažalost, glasovne sposobnosti predsjednice nisu toliko zavidne u što ćete se uvjeriti već u prvim sekundama snimke koja traje nešto više od minutu i pol, no čini se kako su se svi  sinoć odlično zabavili.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina (FOTO: Instagram) Severina (FOTO: Instagram) Severina (FOTO: Instagram) +6 Severina (FOTO: Instagram) Celebrity Severina napokon otkrila razvodi li se od supruga Igora Kojića

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Maja Šuput (Foto: Instagram) Ella Dvornik (Foto: Instagram) +5 Ella Dvornik (Foto: Instagram) Celebrity Zar su godine važnije od ljubavi? Hejteri ponovno vrijeđaju zaručnika Elle Dvornik

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry, William i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i William (Foto: AFP) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry i William (Foto: AFP) +5 Princ Harry i William (Foto: AFP) Celebrity Meghan posvađala i prinčeve: William ju navodno ne može smisliti još od prvog susreta


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene