Presedan u HNK

Predsjednica izašla na pozornicu i baletanima "ukrala show"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolazak predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na pozornicu u HNK zasjenio je premijeru baletne predstave "Labuđe jezero".

Sinoć je u zagrebačkom HNK održana premijera jednog od najpoznatijih baleta na svijetu - Labuđeg jezera u koreografiji svjetski poznatog plesača Vladimira Malakhova.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

Premijeri je prisustvovala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je jednim svojim potezom uspjela zasjeniti sjajan ansambl. Naime, nakon predstave predsjednica se pridružila ansamblu na pozornici i zajedno s plesačima poklonila se publici.  

Njezin potez iznenadio je gledatelje koji su prisustvovali premijeri, a ovaj presedan odmah je izazvao i lavinu komentara na društvenim mrežama.

"Kolinda je jučer u kazalištu izvela umjetnički performans: "Ukradi pažnju sa bitnog na sebe!", "Slučaj HNK, Kolinda Grabar-Kitarović i Labuđe jezero. Već viđeno. Prošli tjedan neki lik ušao je u stadion na Poljudu. Ponašaj se prirodno, ponašaj se narodno" i "Do petka kad ja odem možda postane i labudica", samo su neki od komentara koji su užarili Internet.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene