Radi se o bivšim reprezentativcima Vedranu Ćorluki, Danijelu Subašiću i Mariu Mandžukiću koji su sinoć primili državno odlikovanje "Red kneza Branimira".

Galerija


Dečki su zgodni i ovako, a posebno u odijelima.

Vezani članci Vedrana Linardić (Foto: Instagram) Prije deset godina bila je najseksi Hrvatica i ljubio ju je Ćorluka, a sada je opet zabljesnula kao nekad Franka Batelić (Foto: Instagram) Franka nije željela otkriti je li uzela Vedranovo prezime, no misterij je otkrila ova fotografija

Radi se o, nažalost, bivšim reprezentativcima Vedranu Ćorluki, Danijelu Subašiću i Mariu Mandžukiću koji su sinoć primili državno odlikovanje pod nazivom "Red kneza Branimira".

Odlikovanja im je uručila predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, i to za promicanje međunarodnog položaja i ugleda Hrvatske. A kako su naši dečki ranije ove godine postigli povijesni rezultat na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, nimalo ne čudi da su odlikovani.

Danijel i Mario blistali su u klasičnim kombinacijama elegantnih odijela i bijelih košulja, dok se Čarli odlučio za nešto ležerniju verziju s crnom dolčevitom. Dečki su trenutke odlikovanja podijelili na društvenim mrežama, a obožavatelji su im poručili kako bi bez problema mogli biti manekeni.

Ipak, sva trojica su sretno zauzeta, a samo je Vedran od ove godine u braku s pjevačicom Frankom Batelić.

Suba je već više od 16 godina u sretnoj vezi s djevojkom Antonijom Bozzom, dok Mario već godinama ljubi tajanstvenu Ivanu Mikulić koja nema društvene mreže te se gotovo nikad ne pojavljuje sa svojim dečkom u javnosti.

No, vjerujemo kako su i njihove partnerice sinoć pucale od ponosa. 

Je li časopis GQ upravo epski uvrijedio Serenu Williams ovom naslovnicom?!

Dinamovac Izet i supruga Leyla uživaju u luksuzu, ali vole ga i dijeliti s drugima