Kraljevska obitelj ima posebna pravila i za otvaranje božićnih poklona.

Galerija


Božićni blagdani sve su bliže i brojne obitelji diljem svijeta već počinju razmišljati što će pokloniti svojim najmilijima, pa tako i ona kraljevska.

Vezani članci Kraljica Elizabeta Kraljica prvi put u javnosti nakon što je oduzela titule Meghan i Harryju, nije skidala osmijeh s s lica Thomas Markle Poslije dramatičnog raskola u kraljevskoj obitelji, oglasio se i otuđeni otac Meghan Markle

No ako ste pomislili da to u kraljevskoj obitelji funkcionira jednostavno, prevarili ste se jer se i božićno darivanje odvija prema tri stroga pravila koja je propisala kraljica Elizabeta.

Kraljevska će obitelj tako na Badnjak, točno u 18 sati sjesti i otvoriti darove u crvenoj sobi za primanje, u Sandringhamu, koje su istog dana neprimjetno ostavili ispod božićnog drvca.

A Kraljičina stroga pravila glase: nitko ne smije otvarati svoj poklon prije dopuštenja princa Philipa, koji nadgleda darivanje, dar treba zabavan i komičan te što jeftiniji, to bolji.

Među dosadašnjim poklonima prijašnjih su se godina tako našli kapica za kupanje s natpisom "nije li život kučka" koju je princ Harry poklonio kraljici Elizabeti, pribor za "uzgajanje djevojke" koji je vojvotkinja Kate poklonila Harryju prije nego što je upoznao Meghan Markle ili bijela kožna sjedalica za WC koju je princeza Anne poklonila princu Charlesu.

Njegova prva ljubav bio je nogomet, a danas je izvrstan pjevač: ''Nešto sam morao ostaviti''

Tri domaće dame pozirale u toaletama, u drugi plan ih stavila izbačena noga Snježane Mehun

Kći slavnog glazbenika i glumice priznala: "Odrastanje s cool, slavnim roditeljima učinilo me skroz nesigurnom"