Ne vjeruje joj

Holivudska glumica ne podnosi djevojku bivšeg supruga: "Ne želim je u blizini svoje djece!"

Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Ben Affleck i Lindsay Shookus (Foto: Getty Images) Ben Affleck (Foto: Getty Images) +0 Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Galerija

Bivši supružnici Jennifer Garner i Ben Affleck roditelji su troje djece, i iako razvedeni u njihovom odgoju oboje sudjeluju ali uz precizne Jenniferine upute i zahtjeve.

Glumica Jennifer Garner i njen bivši suprug, glumac Ben Affleck nisu u braku od 2017 godine, ali provode puno vremena zajedno u društvu svoje djece i zajedno rade na njihovom odgoju.

Pogledaj i ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Imali su lijepi povod Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

I dok stvari između njih dvoje očigledno funkcioniraju, to se baš i ne bi moglo reći za odnos između Jennifer i aktualne Benove djevojke, producentice emisije Saturday Night Live Lindsay Shookus. Naime, 46-godišnja Jennifer izjavila je kako nema razloga vjerovati Lindsay.

“Jen ne želi da djeca budu u blizini Lindsay te ne želi da ona bude dio njihovih života“, izjavio je neimenovani izvor za US Weekly.

Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Jennifer i Ben u braku su postali roditelji troje djece, 12-godišnje Violet, 9-godišnje Seraphine i 6-godišnjeg Sama, a puno vremena provode na zajedničkim odmorima kao prava obitelj.

Unatoč Jenniferinom negativnom mišljenju, između nje i Bena nije došlo do konflikta. “Ben ju razumije i poštuje njezine želje“, otkrio je izvor. Bivši supružnici u javnosti su posljednji put viđeni prije mjesec dana na obilježavanju kraja Violetine školske godine u Santa Monici.

Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Ben je vezu s Lindsay objavio prošlog proljeća, iako postoje nagađanja da traje još od 2014. godine, a upoznali su se za vrijeme njegova gostovanja u emisiji Saturday Night Live. Lindsay ima jedno dijete, kći Madeline, koju je dobila u braku s bivšim suprugom Kevinom Millerom.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene