Podijeljena mišljenja

SVE ZBOG NOVCA? Depp odbio platiti Amber Heard, pa ga je optužila za obiteljsko nasilje?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Amber Heard navodno je prvotno htjela riješiti stvari dalje od očiju javnosti. No, izvori navode da kada Depp nije ispunio njene financijske zahtjeve, optužila ga je za obiteljsko nasilje.

Nakon što su u medije procurile fotografije premlaćene Amber Heard, svijet se podijelio. Ima tako onih koji glumici vjeruju, no i onih koji ne mogu nikako vjerovati da bi omiljeni glumac Johnny Depp napravio tako nešto. U njegovu obranu stale su i njegove bivše partnerice, a o cijelom slučaju Depp se nije želio osvrtati u javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Nečuvene' optužbe BIVŠA PARTNERICA JOHNNYJA DEPPA 'Nikada nije bio fizički nasilan prema meni'

Nedavno su u Deppovu obranu stali i zaposlenici zgrade u kojoj je par zajedno stanovao. Dva portira izjavila su kako danima nakon navodnog napada, nisu primijetili nikakve modrice na Amber. Portir zgrade vidio je Amber dva dana nakon napada i izjavio je kako nije nosila nikakvu šminku te kako na njoj nije primijetio ništa neobično.

Izvori bliski slavnom glumcu tvrde kako je pravi razlog zbog kojeg Amber želi da se Deppu izreče zabranu pristupa zapravo novac, dok glumica nastoji to opovrgnuti. Naime, tri dana nakon navodnog napada mobitelom i tri dana prije nego što je Amber optužila Deppa za obiteljsko nasilje, njen odvjetnik je poslao pismo Jakeu Bloomu, jednom od Deppovih odvjetnika. U pismu piše da 'Amber želi da brzo dođe do privatnog i prijateljskog rješenja svih stvari, ali će za to trebati Johnnyjevu neposrednu suradnju'. Njen odvjetnik također tvrdi u pismu da Amber 'želi sve razriješiti izvan očiju javnosti'.

No, u drugom dijelu pisma stoje njeni financijski zahtjevi privremena financijska potpora, korištenje njihovog Range Rovera, posjed njihovog penthousea u Los Angelesu, 100 tisuća dolara za troškove odvjetnika i 25 tisuća dolara za poslovne ljude, prenosi TMZ. Nakon što Johnny nije platio, Amber je podnijela dokumente sudu i optužila ga za obiteljsko nasilje.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene