Trenutak nepažnje

Pratnja Williama i Kate ugrozila život starici (83): Zbog prometne nesreće bakica je u kritičnom stanju

Princ William i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Princ William i Kate Middleton (Foto: Getty Images) getty images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Princ William i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Prince William i Kate Middleton (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) +0 Kate Middleton i princ William (Foto: Profimedia) Galerija

Policajac u pratnji princa Williama i Kate Middleton udario je staricu i teško ju ozlijedio.

Princ William i Kate Middleton krenuli su u ponedjeljak na svečanu ceremoniju u Windsor, a kako i dolikuje kraljevskom paru, oko sebe su imali mnogo zaštitara i policijske pratnje. Nažalost, želja slavnog para da osigura vlastitu sigurnost ugrozila je tuđu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duke and Duchess of Cambridge, along with The Queen and Members of the Royal Family, attended Royal Ascot — today they were joined by The King and Queen of the Netherlands. Royal Ascot is an annual event attended by The Queen, who has had an interest in horses since childhood, and Members of the Royal Family. The week has become Britain's most popular race meeting, welcoming around 300,000 visitors over five days. Ascot Racecourse was founded by Queen Anne in 1711, and has since received the patronage of a further eleven monarchs. The Ascot summer race meeting officially became a Royal week in 1911. The Queen is owner and breeder of many thoroughbred horses and shares her interest in horses with many members of her family — and The Queen's own horses have won races at Royal Ascot a number of times. 📷 PA @theroyalfamily @koninklijkhuis #RoyalAscot

Objavu dijeli Kensington Palace (@kensingtonroyal)

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Policajac na motociklu koji je bio u pratnji Williama i Kate na putu je udario staricu (83) nanijevši joj teške ozljede. 

Policajac je udario Irene Mayor na Upper Richmond Roadu u jugozapadnom dijelu Londona. Scotland Yard je poslan na mjesto nesreće, a potvrđeno je i kako je nesretna starica u kritičnom stanju. 

Mještani su rekli da je policajac vozio pogrešnom stranom ceste kada se umirovljenica našla na njegovu putu.

"Žena je bila na podu, pomagali su joj bolničari, a policijski motor je je bio odložen sa strane na cesti",  rekao je Simon Banks, koji živi u blizini nesreće. 

Irenina kći Fiona je izjavila je da je Mayor ozbiljno ozlijeđena.

"Ima mnogo ozljeda. U ovom trenutku samo održavaju stabilnost", rekla je zabrinuta Fiona. 

Okolnosti sudara biti će pomno istražene.

"Istraga je u ranoj fazi, a policijski službenik koji je počinio sudar pomaže istrazi kao svjedok", javili su iz policije te istakli kako suosjećaju s unesrećenom i njezinom obitelji.

Čini se da ove godine članovima kraljevske obitelji baš i nije dobro krenulo po pitanju sigurnosti u prometu. Vojvoda od Edinburgha, princ Philip (89) uzrokovao je nesreću ranije ove godine pa je morao predati svoju vozačku dozvolu. 

A o svemu se oglasila i Kensingtonska palača. 

"Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea bili su duboko zabrinuti i tužni kada su čuli za nesreću. Uputili su najljepše želje Irene i obitelji te će ostat s njima u kontaktu tijekom svih faza oporavka starice", priopćeno je iz palače.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) +10 Rihanna (Foto: Profimedia) Celebrity Kasnila je tri sata pa se pojavila u nikad kraćoj haljini, a svi su primijetili i da ne nosi grudnjak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene