Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Njegov je govor dirnuo mnoge, no ovo o njegovoj prošlosti zasigurno niste znali!


Pjevačica Miley Cyrus osvojila je nagradu za najbolji videospot, a na dodjelu MTV Video Music Awardsa došla je u pratnji beskućnika po imenu Jesse, koji je privukao svu pozornost na sebe svojim govorom o problemu mladih beskućnika u LA-u, ali i cijeloj Americi.

Tko je misteriozni muškarac, pratnja Miley Cyrus, o kojem svi pričaju?

Vezani članci Slika nije dostupna Dvije dive, jedna haljina - tko tu koga kopira? Slika nije dostupna VIDEO Trenuci koji su obilježili večer: Malena slatkica oduzela show!

No, kako piše Mirror, čini se da Jesse ima problema s policijom te da mu zbog posjedovanja droge prijeti i do 6 mjeseci zatvora. Iako je njegov govor dirnuo mnoge, njegove policijske fotografije u potpunosti su drugačije od Jessovog sinoćnjeg izdanja.

Sudac je izdao nalog za njegovo uhićenje 2011. jer je nekoliko puta prekršio uvjetnu kaznu. Jesse je nekoliko puta imao problema sa zakonom, a prvi je put uhićen 2010. zbog pokušaja provale u stan. Također je urinirao na policajce, konzumirao marihuanu, prekršio policijski sat te nije odradio svoj društveno koristan rad.

Čini se da Jesse ipak nije otkrio potpunu istinu o sebi u svom dirljivom govoru...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook