Čini se da su estradnjaci i sportaši shvatili da se kruh može zaraditi i iz udobne fotelje.


Čini se da svi žele u saborsku fotelju. Udobna je, ne trebaš puno sjediti, a donosi i dobru zaradu. Iako je ove godine izostala estrada na velikim pozornicama, jer očito se nema za platiti velika imena da pjevaju i mame glasače, nisu izostala imena na predizbornim listama.

Vezani članci Ella Dvornik Pogledajte što je to Ella obukla za vjenčanje prijateljice, pa podijelila mišljenja: ''Stalno se slikaš u visokim petama, i onda ovo!'' Slika nije dostupna Ružić: Ispričavam se gospođi Perković zbog toga što sam upotrijebio riječ 'glupača'

Sasvim mala stranka ima priličan broj poznatih na svojoj listi. Tu je Ella Dvornik, Vedrana Rudan, Robert Tomić Zuber, Dželo Hadžiselimović te komičar Predrag Bajović. Da, i komičar Predrag. Možda više ne budemo plakali dok gledamo saborske sjednice. Barem ne od muke.

Na listi BUZ-a našla se bivša supruga Danijela Popovića, Sandra Petrž, dok su pravaške stranke (HSP, HČSP, ABH i OS) na listu stavili Božidara Alića. MOST je na listu stavio glumca Sinišu Ružića.

Kod Bandića je Sandra Perković. To je već dobro poznato. No na njegovoj se listi našao i Zlatko Vitez te glumica Marija Sekelez. Miroslav Ćiro Blažević u dijaspori će se boriti za Bandićeve glasove.

Socijalistička radnička partija u svoje je redove dovela Nikolaya Pechalova, bugarskog dizača utega koji je medalje osvajao za Hrvatsku.

Hoće li grijati saborsku fotelju još ćemo vidjeti. Do sada je to nekima i pošlo za rukom. Među brojnim poznatim licima saborske klupe punili su i Mirko Filipović, Perica Bukić, kuglačica Biserka Perman, Franjo Arapović...
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju