Čini se da su estradnjaci i sportaši shvatili da se kruh može zaraditi i iz udobne fotelje.

Galerija


Čini se da svi žele u saborsku fotelju. Udobna je, ne trebaš puno sjediti, a donosi i dobru zaradu. Iako je ove godine izostala estrada na velikim pozornicama, jer očito se nema za platiti velika imena da pjevaju i mame glasače, nisu izostala imena na predizbornim listama.

Ella Dvornik (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL)

Sasvim mala stranka ima priličan broj poznatih na svojoj listi. Tu je Ella Dvornik, Vedrana Rudan, Robert Tomić Zuber, Dželo Hadžiselimović te komičar Predrag Bajović. Da, i komičar Predrag. Možda više ne budemo plakali dok gledamo saborske sjednice. Barem ne od muke.

Vedrana Rudan (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL)

Na listi BUZ-a našla se bivša supruga Danijela Popovića, Sandra Petrž, dok su pravaške stranke (HSP, HČSP, ABH i OS) na listu stavili Božidara Alića. MOST je na listu stavio glumca Sinišu Ružića.

Božidar Alić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Kod Bandića je Sandra Perković. To je već dobro poznato. No na njegovoj se listi našao i Zlatko Vitez te glumica Marija Sekelez. Miroslav Ćiro Blažević u dijaspori će se boriti za Bandićeve glasove.

Sandra Perković (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

Socijalistička radnička partija u svoje je redove dovela Nikolaya Pechalova, bugarskog dizača utega koji je medalje osvajao za Hrvatsku.

Nikolay Pechalov (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Hoće li grijati saborsku fotelju još ćemo vidjeti. Do sada je to nekima i pošlo za rukom. Među brojnim poznatim licima saborske klupe punili su i Mirko Filipović, Perica Bukić, kuglačica Biserka Perman, Franjo Arapović...