Zona sumraka

VJERUJETE LI U DUHOVE? Oni su od nevjernika napravile vjernike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi znamo da zvijezde vole biti u centru paženje, neke toliko da se i nakon smrti vraćaju. Svjedoci tvrde kako neke zvijezde nikada nisu napustile ovaj svijet.

Hollywood je poznat po svojim paranormalim filmovima, ali jednako tako je poznat po preminulim zvijezdama koje i nakon smrti posjećuju omiljena mjesta i koje, čini se, nisu pronašle mir 's one strane'.

Pogledaj i ovo showbuzz Najposjećenija kuća NJEGOV DUH i dalje obilazi kuću u kojoj je živio

Njihove smrti kriju mračne tajne - sklopili su ugovor s vragom i za to platili životom

Errol Flynn bio je velika zvijezda 40-ih, pravi zločesti hollywoodski dečko koji je uživao u svojoj slavi i raskalašenim zabavama koje je često organizirao. 1959. godine Errol je preminuo i sve je bilo u najboljem redu do 1980. kada je pokojni glumac, čini se, odlučio posjetiti svoj bivši ovozemaljski dom. Kći tadašnjeg vlasnika prijavila je brojne paranormalne događaje. Neki su objasnili kako se Flynn vratio i nastavio sa svojim čuvenim zabavama.

George Reeves ostao je zapamćen po svojoj ulozi Supermena 50-ih godina prošlog stoljeća. Nakon završetka serijala o Supermenovim avanturama i Reevesova karijera je krenula nizbrdo. George si je oduzeo život u svojoj kući. Neki pak tvrde kako se radilo o ubojstvu. Bilo kako bilo, nedugo nakon njegove smrti kuća je dobila nove vlasnike koji su se žalili na neobjašnjive zvukove, vapaje pa čak i na prikaze. Filmska ekipa koja je snimala dokumentarni film o Reesovom životu kasnije je tvrdila kako su vidjeli njegov duh u kostimu Supermena.

Al Capone svakako je jedan od najpoznatijih gangstera svih vremena. Manje je poznato kako je Capone bio zaljubljenik u bedžo kojeg je često svirao. Čuvari u zloglasnom zatvoru Alcatraz tvrdili su kako su čuli zvukove bendža koji su dopirali iz Caponeove ćelije. Kako je Al bio čest gost u raznim zatvorima, čini se kako njegov duh obilazi sva ta mjesta, a broj onih koji su se susreli s njegovim duhom iz dana u dan raste. Čak je i nekoliko timova istraživača paranormalnog dokumentiralo dokaze o Caponeovom životu nakon života.

Elvis Presley legenda za života, ali i nakon smrti. Ako je vjerovati brojnim izvještajima, Elvisov duh je itekako aktivan u zgradi u kojoj je snimio svoju čuvenu pjesmu 'Heartbreak Hotel'. Danas se u toj zgradi nalaze uredi jedne TV produkcije. Zaposlenici tvrde kako se paranormalne aktivnosti počinju događati svaki put kad netko spomene Elvisovo ime.

Marilyn Monroe jedna od posljednjih hollywoodskih diva svoj je život završila uistinu tragično. Službeno, Marilyn je umrla zbog predoziranja tabletama, neslužbeno, bila je žrtva ubojstva. Bez obzira koji je razlog, ona se, čini se nije pomirila sa svojom smrću pa mnogi njen duh susreću gotovo svakodnevno. Duh Marilyn Monroe najčešće viđaju u hotelu u kojem je često boravila Hollywood Roosevelt Hotel, ali isto tako, njen duh možete sresti obiđete li njen grob na Westwood Memorial groblju.

Bila sve to istina ili ne, ove će zvijezde zauvijek živjeti u svojim pjesmama ili filmskim ulogama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene