Šokantno

UNIŠTILI SU ŽIVOT SVOJE DJECE Za sve je kriva slava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Biti roditelj nije laka stvar. Pogotovo kada se još doda i element slave i novca. Ovi poznati roditelji svojim ponašanjem zamalo su uništili živote i karijere svoje djece.

Jedna od najtežih uloga u životu je biti dobar roditelj. Odgovornost s kojom se roditelji suočavaju svaki dan je ponekad prevelika. Za neke roditelje to je još teže jer se nalaze pod svjetlima reflektora i konstantno su izloženi kritiziranju, pod kojim neki roditelji na žalost pucaju.

Pogledaj i ovo Jada Pinkett Smith i Will Smith Jasno je što misli Will Smith konačno se oglasio nakon šokantnih priznanja svoje supruge, pratitelji ovo od njega nisu očekivali

Kris Jenner

Kris Jenner je kraljica Kardashiana. Svima već poznata reality obitelj koju mnogi opisuju da su poznati bez razloga i da nemaju talenta. Kris se udala za poznatog sportaša Brucea Jennera, a zajedno su stvorili spojenu obitelj. Nitko od članova Kardashian klana nije poznat po bilo kojem talentu koji Hollywood zahtjeva. Kris je navodno navela Kim da snimi slavni porno uradak te ga je zatim namjerno pustila u medije. Potpisali su ugovor s distributerima filma te dan danas zarađuju na tome.

Will Smith i Jada Pinkett Smith

Ova glumački par je iznimno talentiran i poštovan u krugovima Hollywooda. Iako biraju uloge koje su najbolje za njihovu karijeru, isto se ne može reći za karijere i živote njihove djece. Za Willa i Jadu poznato je kako svojoj maloljetnoj djeci prepuštaju odluke o školovanju, poslu, pa čak i seksu.

Kit Culkin

Najpoznatiji po tome što je otac slavnog glumca Macaulay Culkina, Kit se može svrstati u jedne od najgorih roditelja. Svog sina je kao dječaka gurnuo u filmsku industriju i pohlepno nastavio kontrolirati sinov novac i imovinu. Kada je Macaulay odbio glumiti, Kit ga je prisilio da nastavi s glumom te je i dalje izvlačio novce od svog maloljetnog sina. Kada je Macaulay odrastao tužio je svog oca, osamostalio se, ali je ostao bez ičega, a danas izgleda neprepoznatljivo.

Michael Jackson

Iako su djeca godinama tvrdila da je Michael pažljiv i savršen otac, u to je teško povjerovati. Dokaz dobrog odgoja zasigurno je u djeci. Slavni pjevač zgrozio je svijet kada je svog sina, dok je još bio beba, držao viseći preko balkona. Poslije Michaelove smrti, njegove troje djece sakrilo se od očiju javnosti, a mediji su pokušavali pronaći bilo kakvu mrlju u životu njihova oca. Najstariji sin Prince navodno se borio s poremećajem u prehrani, kći Paris se liječila od alkoholizma i pokušala ubiti, a najmlađi sin Blanket se suočavao sa strašnim zlostavljanjem od strane njegovih vršnjaka, te želi promijeniti svoje ime.

Dina Lohan

Majka poznate Lindsay Lohan bila je pjevačica i plesačica, vjerojatno zbog toga nije mogla mirno sjediti pa je zato svoju najstariju kći Lindsay gurnula u svijet Hollywooda dok je još bila dijete. Lindsay je svoju karijeru započela u filmu 'Zamka za roditelje' . Poslije toga Lindsay je dobila mnoštvo drugih odličnih uloga, ali problemi su se počeli javljati kada je Lindsay ušla u fazu tinejdžera. Glumica se okrenula drogama i alkoholu. Njezina majka, umjesto da pomogne svojoj nesretnoj kćeri, odlučila je iskoristiti situaciju i zaraditi na njoj. Napisala je knjigu, pojavljivala se u emisijama i zaradila vrtoglave iznose na kćerinoj ovisnosti.

Lynne Spears

Nije tajna da je Britney Spears nezadovoljna svojom karijerom. U Hollywoodu se pojavila još kao malo dijete. Postoje mnoga nagađanja da ju je majka prisiljavala na razne dijete, nošenje provokativne odjeće i nastupanja. Svi se sjećamo trenutka kada je slavna pjevačica pukla pod pritiskom i obrijala kosu, izgubila skrbništvo nad svoja dva sina, završila na psihijatrijskom liječenju, te svu njezinu zaradu i imovinu prepustila svome ocu koji i dan danas vodi brigu o njoj.

Courtney Love i Kurt Cobain

Jedna od najpotresnijih priča o promašaju roditelja zasigurno je ona Courtney Love i Kurta Cobaina. Upoznali su se kada je Courtney započinjala svoju karijeru u glazbenoj industriji. Zaljubili su se i ubrzo postali roditelji djevojčice Frances Bean Cobain. Iako se ne sjeća očeva samoubojstva, zasigurno živi od posljedica tog događaja. Njezina majka nije se mogla nositi s gubitkom Kurta zbog čega je pala pod utjecaj droga. Zbog toga se mnogi pitaju tko je odgojio malenu Frances. Iako se mislilo da Frances ide dobrim putem, baveći se manekenstvom, pojavile su se priče da je kći slavnog pjevača počela zloupotrebljavati opojne droge.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene