Obećavao mu je uloge, davao drogu, alkohol, …


Danas 30-godišnji Michaela Egana III tuži redatelja Bryana Singera da ga je seksualno zlostavljao tijekom jedne holivudske zabave.

Vezani članci Policija, ilustracija Strava u Podravini: Djevojku gađao lukom i strijelom, pogodio osam puta – "Gađao sam je tek toliko da je uplašim" Svraka Opaka svraka napala dječaka, tata se smijao dok nije napala i njega

Njih dvojica upoznali su se kada je Egane imao 15 godina, a prema njegovim tvrdnjama, Bryan ga je seksualno napastovao u svojoj vili u Encinu. Mladić također tvrdi da on nije jednini kojega je slavni redatelj zlostavljao već da je spomenuta vila bila mjesto na kojemu su se često događali takvi incidenti.

VIDEO Slavni redatelj se TOTALNO POGUBIO i napustio binu!

Michael je tužbu protiv redatelja podigao u srijedu, a ovog tjedna će održati i novinsku konferenciju u Los Angelesu gdje namjerava otvoreno novinarima otkriti svoja traumatična iskustva koja je kao tinedježer proživio zbog slavnog redatelja.

'Priče koje sam čuo o stvarima koje su se događale na imanju zaista su dostojne prezira', rekao je odvjetnik Jeff Herman koji će zastupati Egana na sudu u ovoj parnici, piše Daily Mail.

'Bryan je mom klijentu obećao ulogu u jednom od svojih filmova tijekom brojnih seksualnih susreta dok je imao 15 i 16 godina', dodao je odvjetnik.

Odvjetnik slavnog redatelja pak tvrdi da je to bitka za novac, a ne za istinu jer Egan traži 75.000 dolara za duševne boli.

Podsjetimo, Bryan Singer svoju je karijeru počeo filmom 'Privedite osumnjičene' 1995. godine, a jedan od najvećih hit uradaka mu je 'X-Men'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook