Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U bespućima interneta možete naići na fantastične snimke naših glazbenika.


Oni su pjevači koji iza sebe sada već imaju uspješnu karijeru i za njih svi znamo. Međutim, malo tko se sjeća kako su izgledali na početku svog glazbenog putovanja. Kada pogledate njihove slike s početka karijere zasigurno ćemo vas vratiti u prošlost i navući osmijeh na lice.

Vezani članci Vlatka Pokos Vlatka Pokos pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu, a otkrila je i s kim je uživala prošlog ljeta Nina Badrić, Gibonni, Petar Grašo Dobro poznata lica pristižu u Velu Luku, svi oni žele odati počast dragom im i velikom Oliveru

Sada već retro frizure imali su mnogi pripadnici muškog spola. Među njima tada iznimno popularnu 'fudbalerku' imali su Boris Novković i Oliver Dragojević.

 

Svoju dugu kovrčavu kosu dugi niz godina njegovali su Gibonni, Toni Cetinski, Petar Grašo i Giuliano.

 

 

 

Najznačajnije promjene dogodile su se Indiri iz grupe Colonia i Ivani Banfić.
Indira preko dvadeset godina žari i pali glazbenom scenom, a svojom transformacijom nas je najviše dojmila. Duga crna kosa, kožno odijelo, pogled 'mačke' i 'muški gard' bili su njezin zaštitni znak, a danas joj transformacija u slatku plavušu odlično pristaje.

Ivana Banfić tijekom devedestih imala je kratku plavu kosu. Pamtimo je po njezinom velikom hitu ''Šumica'' u kojem je teško možemo prepoznati.

Vlatka je počela svoju pjevački karijeru kada je imala tek 19. Sa Srebrnim krilima imala je hit 'Na modrom nebu iznad Zagreba', a 1994. godine proslavila se pjesmom 'Metak'.