sjećate li se?

NEKE JE TEŠKO PREPOZNATI Srame li se ovi Hrvati snimki iz prošlosti?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U bespućima interneta možete naići na fantastične snimke naših glazbenika.

Oni su pjevači koji iza sebe sada već imaju uspješnu karijeru i za njih svi znamo. Međutim, malo tko se sjeća kako su izgledali na početku svog glazbenog putovanja. Kada pogledate njihove slike s početka karijere zasigurno ćemo vas vratiti u prošlost i navući osmijeh na lice.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 2 otvorila dušu Vlatka Pokos o muškarcima koji joj prilaze: ''Opsjedaju me puno mlađi, sanjaju o meni od srednje škole''

Sada već retro frizure imali su mnogi pripadnici muškog spola. Među njima tada iznimno popularnu 'fudbalerku' imali su Boris Novković i Oliver Dragojević.

 

Svoju dugu kovrčavu kosu dugi niz godina njegovali su Gibonni, Toni Cetinski, Petar Grašo i Giuliano.

 

 

 

Najznačajnije promjene dogodile su se Indiri iz grupe Colonia i Ivani Banfić.
Indira preko dvadeset godina žari i pali glazbenom scenom, a svojom transformacijom nas je najviše dojmila. Duga crna kosa, kožno odijelo, pogled 'mačke' i 'muški gard' bili su njezin zaštitni znak, a danas joj transformacija u slatku plavušu odlično pristaje.

Ivana Banfić tijekom devedestih imala je kratku plavu kosu. Pamtimo je po njezinom velikom hitu ''Šumica'' u kojem je teško možemo prepoznati.

Vlatka je počela svoju pjevački karijeru kada je imala tek 19. Sa Srebrnim krilima imala je hit 'Na modrom nebu iznad Zagreba', a 1994. godine proslavila se pjesmom 'Metak'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene