Danijela i Ella Dvornik, Tatjana Jurić, Ivana Banfić i Doris Dragović samo su neke od slavnih osoba koje su ženama čestitale njihov dan.

Galerija


Dan žena na društvenim mrežama obilježavaju brojne slavne domaće osobe, među kojima su Danijela i Ella Dvornik, Tatjana Jurić, Ivana Banfić i Doris Dragović, a evo što su poručile.

Vezani članci Danijela Dvornik - 6 Danijela Dvornik o svom novom poslu: "Neki dolaze samo da me vide, simpatično mi je to" Ella i Danijela Dvornik Danijela objavila Ellinu fotku, neki ju nisu prepoznali, a neki ju usporedili s pokojnim ocem: "Ja sam mislila Balie, original Dino"

"Jutro Žene :) Sretan vam vaš dan i kud bolje da je nedjelja pa se muški ne mogu sjetit u zadnji čas kupit nešto. Ja sam svoj shopping za sebe odradila i Lumi skupa samnom. Jesu li vas muski zaboravili?", napisala je Ella Dvornik na svom profilu na Instagramu, a njezina majka Danijela pohvalila se kako ju je kćer iznenadila.


"Svim ženama na ovom svijetu, želim sretan ovaj dan! Zapravo, želim svim ženama koja se još uvijek bore za svoja prava, da se izbore,jer još uvijek živimo u muškom svijetu. Ja sam se na današnji dan malo uspavala i zaboravila na današnji datum sve dok me dostavljač nije iznenadio sa ovom prekrasnim ružama, poklonom od moje kćeri. Hvala ti Ella", napisala je Danijela Dvornik.

 

"Sretan nam dan žena. Svima nama da se sjetimo koliko smo jake, hrabre, nježne, strpljive, osjećajne, brižne, lijepe, bogate, uspješne, radosne, izdržljive, lukave..i još puno više.. Prekrasne smo, mi žene", istaknula je Ivana Banfić.

Tatjana Jurić također je svim ženama čestitala njihov dan. "Živjele mi, drage moje žene! Ovo mogu svake godine nanovo objavljivat!", napisala je na svom Instagramu.

Dan žena je svima čestitao i pjevač Massimo. "Draga gospodo, samo podsjetnik. Danas je Međunarodni dan žena. Prilika da pokažemo kakvim znakom pažnje, ako nam to baš i ne uspjeva svaki dan, da smo "stara škola", da mislimo i da nam je stalo. Drage dame, jasno vam je da smo svjesni koliko ste u našim životima presudno važne. Nek' vam je sretan ovaj samo vaš, a onda i svaki drugi dan", poručio je.

"Sretan vam Dan žena", poručila je pjevačica Doris Dragović.