Da vam pamet stane

[ANKETA] PRETJERIVANJE kad oni vole, onda to papreno košta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni koji vole Valentinovo i žele ga u romantičnom ozračju provesti s voljenom osobom, obično kupuju čokolade ili seksi rublje, ali ne i ove face.

Kad vam netko kaže 'volim te sedam milijuna dolara' onda to mora biti nevjerojatna ljubav, ili možda ipak ne. Jennifer Lopez je pjevala kako ljubav ne košta ništa, ali ove poznate face svojim primjerima dokazuju upravo suprotno.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Angelina Jolie je svom suprugu Bradu Pittu prije šest godina kupila stablo masline staro 200 godina i platila ga 18,5 tisuća dolara. Ne znamo što je on kupio njoj.

Beyonce i Jay Z puni su k'o brod to svi znamo. Nitko se nije iznenadio kako je Jay svojoj ženi 2009. poklonio mobitel vrijedan 24 tisuće dolara. Jasno, ne bilo kakav mobitel, već obložen bijelim zlatom.

Victoria i David Beckham imaju više 'šuške' od kraljevske obitelji, tako da u njihovoj kući škrtarenje na poklonima nije praksa. Iako se već godinama priča kako im se brak raspada, David je Viktoriji, prije osam godina, poklonio ogrlicu vrijednu nevjerojatnih osam milijuna dolara! Pa sa ako im se brak i raspadne, Victoria samo zbog te narukvice može živjeti lagodno.

Katy Perry i Russell Brand nisu štedjeli dok su bili u braku, tako je ona njemu poklonila Bentley Brooklands vrijedan 341 tisuću dolara! Poklni ispod 20 tisuća se ne računaju.

Što vi mislite, radi li se o pretjerivanju ili su skupi pokloni ipak dobar način da nekome pokažete koliko vam je stalo?

Kupuje li se ljubav poklonima

  • Ne, to je čisto pretjerivanje
  • Meni je to baš cool
  • Ne bih se bunio/la
  • Na Valentinovo najviše ljubavi osjećaju trgovci

Ukupno glasova:

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene