NE SRAME SE PRIZNATI

MALI ZELENI Ovi celebrity vjeruju u njih

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oni vjeruju u vanzemaljce i ne srame se toga.

Kada god netko od poznatih osoba ima susret sa vanzemaljcima gotovo uvijek pomislimo kako je taj 'kontakt' nuspojava nekakvih halucinacija. Možda i je, ne znamo. Ono u što smo sigurni je popis zvijezda koje su odlučile podijelit svoja 'vanzemaljska' iskustva sa svojim obožavateljima. Tako se na našem popisu prvi našao slavni pjevač. On tvrdi da je svjedok neidentificirani letećih objekata

Pogledaj i ovo Tom Cruise Ali i dalje žive u istoj zgradi... Tom Cruise prekinuo vezu s fatalnom Ruskinjom, bliski izvor tvrdi da zna razlog: ''Bilo bi nezgodno završiti stvari na loš način...''

Mick Jagger

Slavni pjevač grupe Rolling Stones tijekom svog kampiranja u Glastonburyju 1968. godine s tadašnjom djevojkom Marianne Faithful ugledao je neidentificirani leteći objekt nalik na cigaru. Godinu dana kasnije ponovno je vidio NLO tijekom koncerta u Altamontu. Jagger je poslije svih tih viđenja NLO-a bio toliko uvjeren da vanzemaljci postoje da je ugradio detektor NLO-a na svojem posjedu u Engleskoj, točnije, u svojoj kući. Možemo zaključiti da je Jagger zbilja pravi vjernik.

Will Smith i Jada Pinkett Smith

Budući da je ovaj glumački par često igrao u u znanstveno-fantastičnim filmovima, vrlo često su bili tema koja se tiče postojanja vanzemaljaca. Jada tvrdi kako je isto pitanje postavila predsjedniku Obami na koje on nikada nije odgovorio potvdno, niti odrično. Glumica je to očito shvatila kao potvrdu da nismo sami.

 Muhammad Ali

Ne samo što je jedan od najboljih boksača ikada, Muhamed Ali tvrdi i da je najuspešniji promatrač neidentificiranih letećih objekata. On tvrdi da je do sada vidio čak šesnaest NLO-a, uključujući i dva u New Yorku za vrijeme treninga sa svojim menadžerom u Central parku. Od tada je Ali uvjeren da vanzemaljci postoje.

Tom Cruise

Priča se da je Tom napravio bunker u vrijednosti od 5-10 milijuna dolara u Coloradu gde se nalazi njegova rezidencija kako bi zaštitio svoju obitelj od malih zelenih.

Demi Lovato

Demi je nedavno izjavila da zna da vanzemaljci postoje, ali da vjeruje i u sirene. Lovato vjeruje kako su sirene moguće vanzemaljske vrste koje žive u Indijskom oceanu. Kakva mašta!

Vjerovali ili ne, morate priznati da je lista svjetskih zvijezda koje vjeruju da su vidjele male zelene je zaista impresivna.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene