Brojni poznati domaći glumci došli su pružati podršku svojim kolegama koji su u mirovni. Dvorana Lisinski orila se glazbom i dobrim emocijama.


Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog bila je puna poznatih glumaca. Mnogi zapjevali na koncertnom spektaklu 'Glumci glumcima' koji je posvećen umirovljenim velikanima hrvatskog glumišta.

Glumci glumcima: 'Cilj je vratiti dignitet glumcima, pogotovo onima u mirovini'

Vezani članci Slika nije dostupna GLUMCI I PJEVAČI Što je zapravo njihov posao? Slika nije dostupna Ove glazbene ikone ne želite propustiti - Stižu u novi show!

Događaj nije propustila ni glumica Ecija Ojdanić koja je nedavno ozlijedila nogu na predstavi, no ipak je došla na koncert i čak je štake učinila trendi predmetom! Pozirala je okupljenim fotoreporterima sa smiješkom na licu uz svoje prijateljice i suradnice Ankicu Dobrić, Bojana Gregorić i Barbara Nola.

Zvijezda Stelle Vanda Winter i glumica Nataša Janjić Lokas isto su tako plijenile pažnju – obje crvenokose i ljupke izgledale su kao sestre blizanke! Bio je tu još i glumac Amar Bukvić s atraktivnom zaručnicom Almom Vukičević, kao i Goran Navojec, Rade Šerbedžija, Mila Elegović, Arsen Dedić, Vedran Mlikota, Veronika Durbešić, Boris Svrtan, Radojka Šverko... i mogni drugi.

Glavni cilj humanitarnog koncerta 'Glumci glumcima' jest 'vratiti dignitet glumcima, pogotovo onima u mirovini'.

U našem videu pogledajte djelić nastupa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook