Potpora domaćih zvijezda

Stotine poruka podrške poslije emotivnog videa stižu Severini sa svih strana: "Svaka ti čast za muku koju prolaziš"

Severina Severina PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Galerija

Severini pristižu poruke stotine obožavatelja ali brojnih poznatih poruka koji joj iskazuju podršku i potporu nakon potresnog videa koji je objavila na društvenim mrežama.

Objava videa koji je Severina snimila ispred beogradskog stana svog bivšeg partnera Milana Popovića, koji joj prema njezinim navodima ne dopušta da vidi njihovog sina, suprotno odluci suda, izazvala je brojne reakcije njezinih obožavatelja ali i poznatih Hrvata.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Svi oni javljaju joj se sa stotinama porukama podrške putem društvenih mreža te osuđuju Milanov način postupanja, među kojima su joj poruke potpore i ljubavi poslale fitness trenerica Viktorija Đonlić Rađa, PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić, glumac Slavko Sobin, stilist Marko Grubnić, radijska voditeljica i novinarka Ecija Ivušić, pjevačica Ida Prester, komičar Ivan Šarić, atletičarka Sandra Perković, kao i mnogi drugi.

"Ovo samo treba izdržat. Jer karma je čudnovata stvar. Drži se", "Strašno!", "Draga moja kraljice! Život je pun preispitivanja, ali kod tebe ga ima malo previše. Svaka ti čast za muku koju prolaziš, s kojom se boriš i kako se nosiš. Želim ti svu sreću da napokon “oni” koji su ovakvu odluku i donijeli, malo razmisle što su napravili, ne samo tebi nego djetetu kojeg si sama podigla, te da napokon postupe onako kako su trebali i prvog dana. Jaka si, snažna si, idol si. Puno si toga prošla da bi sada poklekla. Volim te", "Žena zmaj", "Svi smo uz tebe, posebno majke znamo i razumijemo te. Sa svim srcem i mislima smo uz tebe", "Seve, drži se","Uz tebe smo kraljice", dio je poruka koje joj pristižu sa svih strana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene