Ostariti u javnosti

Slavni pod povećalom: Ovo je bolest modernog doba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danas kad opsjednutost mladošću proždire ljude koji se ne mogu pomiriti s činjenicom da ljudsko tijelo stari, ta je potraga na svojem vrhuncu.

Vječna mladost od pamtivijeka cilj je potrage znanstvenika, ali i svih onih koji vjeruju da je moguće zaustaviti vrijeme. Paradoksalno, europsko društvo sve je starije, a ta starost pred objektivima fotoaparata i kamera postaje nepoželjna. Koliko se poznati teško nose s godinama te što bi sve učinili da zaustave kazaljke na satu, pogledajte u prilogu inMagazina.

Pogledaj i ovo showbuzz Prijateljstvo nakon razvoda? Svaki dan provode zajedno: "Imam nekako preblizak odnos s bivšim mužem"

Na promociji filma 'Queen Of The Desert' Nicole Kidman pokazala je loše operiran nos

'Najteže je javnoj ženi koja slovi za dobrodržeću jer uvijek postoji onaj dio medija koji je negativan i koji vam mjeri svaku vašu boru i koji će reći 'Ma, gle ona je stara'', kaže pjevačica i glumica Mila Elegović. Upravo je glumicama godina proizvodnje neprijatelj broj jedan, svaka bora na licu se vidi, a pretjerano tretiranje lica uništava glavni alat - mimiku lica. Očit primjer takve opsjednutosti je Nicole Kidmann. Prepoznati emocije na njezinu licu gotovo je nemoguće.

'Nekako bi se klonila ovih stvari koje paraliziraju i potpuno mi mimiku ugase. Ako ću posegnut za nečim to ce onda biti ovi fileri koji se za set mjeseci izravnaju pa se opet malo popuniš', kaže glumica Ana Begić. Iako poznati nerado priznaju zahvate, postotak onih koji vode utrku s vremenom svakog je dana sve veći.

Opsjednutost mladošću i površnošću definitivno je bolest modernog doba, od koje pate podjednako muškarci i žene. No tek kada prava bolest pokuca na vrata, svi shvate da vode bitku s potpuno nevažnim stvarima i propuštaju - uživanje u životu! Jedan je, prilično je kratak i pokušajte ga provesti s osmijehom na licu. Tada će bore pod stare dane umjesto muke biti samo podsjetnik na sretne dane. Jer najbolje su godine uvijek upravo ove u kojima smo sada, a svaka životna dob ima svoju ljepotu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene