Novitet

Revolucija u svijetu ljepote: Poznati Hrvati na predstavljanju koncepta kozmetike budućnosti

Nela Đinđić Nela Đinđić Bojan Zibar/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Đinđić Ronald Braus Slađana Ostojić +0 Davorin Purić Galerija

U Zagrebu je predstavljena nova linija i mogućnosti stvaranja personalizirane njege, a mnoga poznata lica to nisu htjela propustiti.

U jednom popularnom zagrebačkom frizerskom salonu brojne poznate Hrvatice isprobale su revolucionarnu liniju koja pruža mogućnost stvaranja personalizirane njege s više od 100 kombinacija formula eliksira za kosu.

Pogledaj i ovo Nela Đinđić - 1 uz prigodni novi singl Osjetite duh Božića na Nelinom koncertu 25.12. u klubu Johann Franck!

Detaljan postupak objasnio poznati hrvatski hair stilist Davorin Purić. Među prvima koji su imali priliku iz prve ruke vidjeti novu "You liniju", našla su se i neka poznata lica poput pjevačice Nele Đinđić, PR stručnjakinje Nene Nadarević, opernog pjevača Ronalda Brausa i drugih.

Domaćin predstavljanja svoju inspiraciju oduvijek je pronalazio u ženskoj ljepoti, radi čega je za svoj životni poziv odabrao posvetiti se njezi najženstvenije stavki svake žene, njezinoj kosi te se nakon dugogodišnje suradnje sa Keune Haircosmetics pokazao kao idealan ambasador njihove filozofije.

I to na obostrano zadovoljstvo, s obzirom da Davorin trenutno slovi kao jedan od najuspješnijih u struci. Inače, svoju edukaciju je, između ostalog, kovao na prestižnoj Akademiji u Amsterdamu, a u svojoj bogatoj karijeri može se pohvaliti radom u nekim od najprestižnijih svjetskih hair salona i fashion week-ova u Rimu i Londonu, ali i Dubaiju i Abu Dhabiju, gdje je kao regionalni brand menadžer jedne poznate kompanije sudjelovao u otvaranju ovog tipa salona na arapskome tržištu.

U Emiratima je paralelno bio uključen i u pripreme raznih foto i video snimanja, aktivno involviran u razne javne nastupe, pripreme revija, provođenje edukacija, kreiranje trendova, razvoj proizvoda te rad u salonu, a na sreću brojnih Hrvatica, Davorin se odlučio za povratak u Hrvatsku.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) Ashley Judd (Foto: Getty Images) +2 Ashley Judd (Foto: Getty Images) Celebrity Slavnu glumicu napali jer više ne nalikuje na sebe, ona im nije ostala dužna: "Treba vas biti sram"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene