Baš imam te rad

Prva večer Baš Naš festivala okupila brojne poznate face željne dobre zabave, glazbe i delicija

Valentina Walme Valentina Walme PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Mrkić Valentina Walme Marko Petrić Ivan i Ana Veljača Nevena Rendeli +0 Ogi Antunac Galerija

Idućih 18 dana rezervirajte za opuštena after work druženja uz koktele, izlazak s obitelji uz uživanje u ukusnim snackovima ili za večernji provod s prijateljima uz odlične live svirke jer počeo je Baš Naš Gourmet&Music festival!

Omiljeni gornjogradski događaj s najljepšim pogledom na grad ponovno je oduševio šarmantnim uređenjem i najfotogeničnijom lokacijom za stvaranje nezaboravnih ljetnih uspomena te okupio brojne poznate obožavatelje rasplesanog platoa Gradec.

Pogledaj i ovo Tash Sultana 19. srpnja 2023. Kantautorica Tash Sultana na open-air koncertu u Zagrebu

Nevena Rendeli, Ana Maras Harmander, Olja Vori, Sara Renar, Ana Vučak Veljača, Marko Petrić, Zoran Aragović, i brojni drugi bili su tek dio večernjeg druženja koji je odličnim ritmovima začinio Matija Cvek uz pratnju The Funkesteinsa.

Stotine šarenih kišobrana, rooftopovi uređeni lampicama, slasni zalogaji i šarena pića oduševili su i mnoge posjetitelje festivala, koji je ponovno postao hit na društvenim mrežama. Prepoznatljiv foto okvir s pogledom na Zagrebačku katedralu i ove je sezone postao atrakcija već u prvim satima od otvorenja.

Simbolično, u obliku srca, s emotivnom porukom #BašImamTeRad popularni street festival podsjetio je na nedavna stradanja Zagreba, ali istovremeno ujedinio sve goste festivala u večeri punoj pozitivne vibre i opuštene atmosfere.

Najljepša zagrebačka pozornica vesele ritmove slat će do 05. srpnja. U chill zonama, krovnim barovima s pogledom na cijeli grad i zelenoj vrtnoj oazi uživat će se uz koncerte Nene Belana & The Fiumens, grupe Pavel, Vinka Ćeremaša & Talvi Tuuli banda, Scifidelity Orchestra i mnogih drugih dok će u pauzama između live svirki, za dobru glazbenu podlogu bit će zaduženi poznati DJ-i.

Od 17 sati do 1 sat, svakog dana, Baš Naš festival spremno čeka sve one željne dobre zabave i plesa, najinstagramičnijih fotografija i uživanja u delicijama s prijateljima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Celebrity U 57. godini isklesanim tijelom posramila duplo mlađe kolegice i kolege: "Trčati ovako u bikiniju je moj san"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene