Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati Hrvati, čini se, ni najmanje se ne vesele novom američkom predsjedniku.


Pobjeda Donalda Trumpa na američkim izborima digla je cijeli svijet na noge pa tako i Hrvate s javne scene. Poznate face iz Lijepe naše, čini se, žale Amerikance.

Vezani članci Donald Trump Uoči važnog blagdana Trump ispunio tradicionalnu dužnost: ''Corn, ovime ti darujem puno pomilovanje!'' Joe Biden Biden će imenovati Janet Yellen za ministricu financija, Johna Kerryja za klimu

Andrea Andrassy objavila je fotografiju na kojoj je Trump s Christianom Baleom, a uz fotografiju stoji tekst "Američki psiho pozira s Christianom Baleom".

Hladno pivo je na svojem profilu podijelio pjesmu Franka Sinatre "The Lady Is A Tramp".

Remi iz grupe Elemental potrudila se napisati koju rečenicu više. "Ako se pitate zašto, odgovor je da je većina ljudi bliža zatvorenijem svjetonazoru, zapravo ne podržava ravnopravnost spolova, rasa i vjere, pa eto, nema problem s ovime... Tijekom godina, mediji i edukacija (or lack of) odradili su svoje, liberalniji slojevi vječiti su defetisti, svi znamo da galamdžije uvijek prevale kladu na svoju stranu. Mi s Balkana o tome možemo napisati doktorate. USA, baš mi je žao. Ali valjda svatko ima svog Keruma.. Nadam se da neće biti trigger happy što se tiče velikog crvenog gumba", stoji u objavi pjevačice.

Ida Prester također je Trumpa usporedila s Kerumom pa se zapitala "Je li Trump već stavio pršut na čelo?".
 

Dalibor Matanić objavio je Trumpovu viziju karte svijeta.