Matanić zadovoljan

Poznati na svečanoj premijeri - stigao i Milanović sa suprugom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada tvoj film bude pravi hit među domaćom i svjetskom publikom, imaš puno razloga za smijeh. Matanić može biti ponosan!

O Zvizdanu se već puno pisalo i snimalo, a sada je svečana premijera i službeno stigla u Zagreb. Redatelj Dalibor Matanić predstavio je svoj hvaljeni film o zabranjenoj ljubavi Srpkinje i Hrvata u kojem se propituje ima li ljubav snage izdići se iznad mržnje i netolerancije.

Pogledaj i ovo Zoran i Sanja Milanović - 2 Njihova čestitka! Zoran Milanović objavio selfi sa suprugom Sanjom, a pored fotografije hrvatskim je reprezentativcima ostavio poruku!

Glamur na domaći način: Zvijezde zablistale na premijeri u HNK!

Podršku kolegama došla je dati glumica Ecija Ojdanić koja je pokazala i novu boju kose. Njezin odabir za premijeru bila je crna kožna haljina. Tamo je bila i dizajnerica Matija Vuica, kao i bivša Miss Branka Krstulović sa suprugom. U neutralnom tonovima Branka je istaknula svoju dobru liniju.

Osim toga, premijeru nije propustio ni premijer Milanović sa suprugom. Njegova Sanja poznata je po dobrom modnom ukusu, a kako ih nije bilo dugo u javnosti zajedno nisu mogli proći nezamijećeno. Milanović je i osobno čestitamo Mataniću na uspijehu.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene