Da stvar bude zanimljivija, preljub im je osigurao 'bolju' ljubav.


Glumci su većinom profesionalni, ali privlačnost i osjećaje teško je zanemariti. Ovo su samo neki od slavnih glumaca i glumica koje su prešli granicu kolega s posla.

Marilyn Monroe i Tony Curtis

Vezani članci Slika nije dostupna Policija im upala usred seksa: ''Bilo je bizarno i čudno'' Slika nije dostupna Dubrovačka vila u kojoj su spavale brojne svjetske zvijezde: Otkrijte što plaćaju 53.000 kuna na noć

Iako su u vrijeme snimanja filma 'Neki to vole vruće' oboje bili u braku s drugim ljudima, to ih nije spriječilo da se spetljaju. U svom memoaru 'The Making Of Some Like It Hot', Curtis je otkrio kako je Marilyn ostala trudna s njim tijekom snimanja. Nažalost, Marilyn je doživjela pobačaj, ali je i cijelu nevjeru priznala svom tadašnjem suprugu, američkom dramskom piscu, Arthuru Milleru.

Elizabeth Taylor i Richard Burton

Simbol zvijezda koje su se zaljubile tijekom snimanja filma sigurno su Elizabeth Taylor i Richard Burton. Upoznali su 1963. godine na snimanju filma 'Cleopatra'. Tijekom njihovog prvog poljupca pred kamerama, direktor je morao prekinuti snimanje nekoliko puta i zamoliti ih da prestanu. Nakon toga su se oboje razveli od svojih supružnika, da bi se vjenčali 1964. godine. Deset godina kasnije su se rastali, a zatim su se 1975. godine ponovno vjenčali. Njihov drugi brak trajao je godinu dana.

Grace Kelly i Ray Milland

Milland je bio u braku 20 godina kada su se on i prekrasna Grace Kelly spetljali na setu Hitchcockova trilera 'Dial M for Murder' iz 1954. godine. On je tada napustio svoju suprugu, ali se vratio nakon što ga je supruga podsjetila na jedan važan detalj - sva imovina je glasila na njeno ime. Tako se Milland brzo predomislio i ostavio Kelly.

Grace Kelly i Bing Crosby

Grace kao da nije mogla pronaći sreću u ljubavi, nakon propale afere s Rayom Millandom, glumica se spetljala s Bingom Crosbyjem. Par se upoznao na setu filma 'The Country Girl' 1954. godine. No ni ta afera nije dugo potrajala. Večer kada je osvojila Oscara za film iz 1954. godine, Crosby se u tri ujutro pojavio u glumičinoj hotelskoj sobi kako bi joj rekao za trač koji je čuo vezano za moguću aferu nje i Marlona Branda. Kada je došao u njenu sobu imao je što i vidjeti. Goli Marlon Brando ležao je u njenom krevetu.

Goldie Hawn i Kurt Russell

Kada su se upoznali, Goldie je priznala kako je Kurt bio presladak, ali i premlad. Naime u to vrijeme Goldie je imala 21 godinu, a Kurt samo 16. Nakon 15 godina, putevi su im se ponovno susreli na setu filma 'Swing Shift' iz 1983. godine. Glumica se zaljubila odmah, a iako se nikad nisu vjenčali, imaju jednu od najuspješnijih veza u povijesti Hollywooda.