Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Društvene mreže preplavile su čestitke poznatih Hrvata.


Danas slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, a društvene mreže su preplavile čestitke poznatih Hrvata, ali i svih onih kojima Hrvatska nešto znači. Poznate osobe današnji dan slave na različite načine, a neki od njih su dojmove odlučili podijeliti i sa svojim fanovima.

Vezani članci Tko se sve od naših slavnih vjenčao u protekloj godini - 8 Brojne nove ljubavi i vjenčanja: Koji su poznati domaći parovi uplovili u bračnu luku u 2019. godini? Kišni dan u New Yorku Neinovativan scenarij i loša gluma novi film Woody Allena pretvorili su u jedno od njegovih gorih ostvarenja

Glumica Marija Borić objavila je fotgrafiju na Instagramu snimljenu davne 1995. godine. 'Sretan vam Dan domovinske zahvalnosti. Ponavljam sliku. ( Mama mene, a ja na Kninskoj tvrđavi 1995. )', napisala je Marija.

 

A photo posted by Marija Borić (@maraboop) on

Uz simboličnu fotografiju Dan domovinske zahvalnosti čestitala je i Ecija Ivušić.

 

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Bivša manekenka i glumica Petra Maroja koja zbilja rijetko istupa u u javnost fotografijom hrvatske zastave pokazala je koliko je ponosna na svoju Domovinu.  ' Tu je moja zemlja, tu sagradih dom....'Najljepša naša Hrvatska!', napisala je Petra na svom Instagram profilu.

No, političarka Jadranka Kosor koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama objavila je status na Twitteru putem kojeg je čestitala Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.