Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Društvene mreže preplavile su čestitke poznatih Hrvata.


Danas slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, a društvene mreže su preplavile čestitke poznatih Hrvata, ali i svih onih kojima Hrvatska nešto znači. Poznate osobe današnji dan slave na različite načine, a neki od njih su dojmove odlučili podijeliti i sa svojim fanovima.

Vezani članci Ecija Ivušić Ecija Ivušić pored seksi fotke dala do znanja da joj se život promijenio, a navodni novi dečko javno joj je rekao što misli o tome PR Brzi i žestoki 9

Glumica Marija Borić objavila je fotgrafiju na Instagramu snimljenu davne 1995. godine. 'Sretan vam Dan domovinske zahvalnosti. Ponavljam sliku. ( Mama mene, a ja na Kninskoj tvrđavi 1995. )', napisala je Marija.

 

A photo posted by Marija Borić (@maraboop) on

Uz simboličnu fotografiju Dan domovinske zahvalnosti čestitala je i Ecija Ivušić.

 

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Bivša manekenka i glumica Petra Maroja koja zbilja rijetko istupa u u javnost fotografijom hrvatske zastave pokazala je koliko je ponosna na svoju Domovinu.  ' Tu je moja zemlja, tu sagradih dom....'Najljepša naša Hrvatska!', napisala je Petra na svom Instagram profilu.

No, političarka Jadranka Kosor koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama objavila je status na Twitteru putem kojeg je čestitala Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.