Bili su baš napredni

Imao je samo OSAM godina kada je izgubio nevinost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Činjenica da su zvijezde već ih razlikuje od drugih, ali oni su posebni i po tome jer su vrlo mladi izgubili nevinost.

Većina poznatih osoba krije svoj prvatni života, a posebno dio koji se tiče seksa, međutim postoje i oni koji su priznali kada su imali svoje prvo seksualno iskustvo i izgubili nevinost.

Pogledaj i ovo showbuzz vole svoj prirodni miris Slavni prljavci: Preziru tuširanje pa ga odgađaju, a odbijaju stavljati i dezodoranse na sebe

Matthew McConaughey

On je jedan od najzgodnijh glumaca današnjice. Za 'Playboy' je priznao kako je nevinost izgubio sa 15 godina. Nikada nije želio otkriti o kojoj se djevojci radilo. Pravi gospodin, nema što!

Dodao je kako se ne sjeća tog iskustva i da nije osoba koja će pričati bajke iz kreveta.

Paris Hilton

Paris je nevinost izgubila s 15 godina i to s mlađim bratom glumice Tori Spelling. Randy je imao 17 godina. Ušuljali su se u jedan od hotela u vlasništvu njezine obitelji kako bi 'obavili' stvar.

Britney Spears

Britney je bila napredna cura, nevinost je izgubila već sa 14 godina s nešto starijim nogometašem. Njena majka je otkrila kako je Britney već sa 13 godina počela konzumirati alkohol, a sa nogometašem je spavala jer se nadala kako će joj to donjeti popularnost.

Anthony Kiedis

Šokirao je javnost kada je ispričao s kim je izgubio nevinost. Imao je 12 godina kada je prvi puta stupio u seksualni odnos i to s djevojkom svog oca u njegovom krevetu!

Chris Brown

Što se gubljenja nevinosti tiče, on je apsolutni šampion. U jednom je razgovoru otkrio kako je nevinost izgubio sa samo osam godina! Djevojka koja ga je razdjevičila imala je 15 godina. Opravdanje za to pronašao je u činjenici da je odrastao na selu i s rođacima gledao puno porno filmova, tako da je već u vrlo ranoj dobio bio spreman!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene