Činjenica da su zvijezde već ih razlikuje od drugih, ali oni su posebni i po tome jer su vrlo mladi izgubili nevinost.


Većina poznatih osoba krije svoj prvatni života, a posebno dio koji se tiče seksa, međutim postoje i oni koji su priznali kada su imali svoje prvo seksualno iskustvo i izgubili nevinost.

Matthew McConaughey

Vezani članci Britney Spears Bezbrižno vježbala u bikiniju na plaži: Nadala se da ju neće uočiti, ali prepoznali su je unatoč maski koju je nosila Paris Hilton i Britney Spears (Foto: Profimedia) Paris Hilton poslije 19 godina otkrila što se dogodilo u noći kada je izašla s Britney i Lindsay

On je jedan od najzgodnijh glumaca današnjice. Za 'Playboy' je priznao kako je nevinost izgubio sa 15 godina. Nikada nije želio otkriti o kojoj se djevojci radilo. Pravi gospodin, nema što!

Dodao je kako se ne sjeća tog iskustva i da nije osoba koja će pričati bajke iz kreveta.

Paris Hilton

Paris je nevinost izgubila s 15 godina i to s mlađim bratom glumice Tori Spelling. Randy je imao 17 godina. Ušuljali su se u jedan od hotela u vlasništvu njezine obitelji kako bi 'obavili' stvar.

Britney Spears

Britney je bila napredna cura, nevinost je izgubila već sa 14 godina s nešto starijim nogometašem. Njena majka je otkrila kako je Britney već sa 13 godina počela konzumirati alkohol, a sa nogometašem je spavala jer se nadala kako će joj to donjeti popularnost.

Anthony Kiedis

Šokirao je javnost kada je ispričao s kim je izgubio nevinost. Imao je 12 godina kada je prvi puta stupio u seksualni odnos i to s djevojkom svog oca u njegovom krevetu!

Chris Brown

Što se gubljenja nevinosti tiče, on je apsolutni šampion. U jednom je razgovoru otkrio kako je nevinost izgubio sa samo osam godina! Djevojka koja ga je razdjevičila imala je 15 godina. Opravdanje za to pronašao je u činjenici da je odrastao na selu i s rođacima gledao puno porno filmova, tako da je već u vrlo ranoj dobio bio spreman!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook