Ono kad srce ne pita

Ove poznate dame prvo su ljubile muškarce, a onda su sreću pronašle u zagrljaju - žene!

Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Jackson (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Ellen Degeneres (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) +0 Jenny Shimizu (Foto: Profimedia) Galerija

Ljubile su muškarce, a onda su svoju sreću pronašle u zagrljaju - žena! Ovo su najpoznatije dame koje ne kriju sklonost istom spolu.

Ljubavni životi slavnih oduvijek intrigiraju javnost. Homoseksualne veze na javnoj sceni još su uvijek tabu tema iako u posljednje vrijeme sve više poznatih javno priznaje svoju seksualnu orijentaciju. Brojne poznate dame voljele su muškarce, a potom svoju sreću pronašle u zagrljaju žena. Kristen Stewart jedna je od njih. Zvijezda serijala filmova "Sumrak" tijekom snimanja filma ljubovala je s Robertom Pattisonom. Njega je prevarila s 20 godina starijim redateljem s kojim je surađivala na filmu 'Snjeguljica i lovac'. A nakon toga, čini se, totalno se pogubila.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie što kažete na transformaciju? Angelina Jolie potpuno je promijenila svoj imidž: Od prepoznatljive brinete postala je plavuša, kako joj stoji ova boja?

  Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Preispitivala je svoju seksualnost, a ubrzo je u javnost izašla informacija kako Kirsten ima curu i to ne bilo koju već svoju asistenticu Aliciu Cargile. Svoju tajnu glumica je tada podijelila sa svijetom ne krijući više svoju odabranicu od očiju javnosti. Veza međutim nije potrajala iako je svoju partnericu Kristen upoznala čak i sa svojom majkom.

Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

I Angelina Jolie nekoć je bila ludo zaljubljena u ženu. Njezina velika ljubav bila je Jenny Shimizu koju je glumica upoznala tijekom snimanja filma "Foxfire". Tada je Jolie još bila u braku s Johnnyjem Leejem Millerom, a da nije tko zna. Možda bi sudbonosno da izgovorila i svojoj kolegici. "Sigurno bih se vjenčala s Jenny da nisam tada bila u braku. Zaljubila sam se u nju čim sam je vidjela", priznala je svojedobno Angelina. Romansu s Jenny prekinula je nakon što se odlučila udati za Billyja Boba Thortona.

Jenny Shimizu (Foto: Profimedia) Jenny Shimizu (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

 

Portia de Rossi već je 10 godina u sretnom braku s poznatom voditeljicom Ellen DeGeneres, a iza nje je i brak s snimateljem Melom Metcalfeom. Portia i Mel u braku su bili tri godine, a nakon razvoda glumica je ljubavnu sreću pronašla u zagljaju žena. Prije Ellen, ljubila je i Francescu Gregorini, pokćerku slavnog Ringa Starra.

  Ellen Degeneres (Foto: Profimedia) Ellen Degeneres (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

U posljednje vrijeme sve su učestalija nagađanja da su Paris Jackson i Cara Delevingne više od prijateljica. Kći Michalea Jacksona manekenku je navodno posjećivala na snimanjima u Italiji i Češkoj, a povezala ih je, između ostalog i činjenica da je Cara opčinjena pokojnim ocem svoj navodne partnerice. I jedna i druga prije su bile u vezi s muškarcima. Iza Paris je propala veza s Michaelom Snoddyjem, a iza Care veza s Jakeom Buggom. Nakon ljubavnog kraha manekenka je kratko vrijeme hodala s Michelle Rodriguez, a poznata je i po svojoj vezi s američkom glazbenicom St. Vincet.

  Paris Jackson (Foto: Profimedia) Paris Jackson (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

I bivša supruga Johnnyja Deppa, Amber Heard, iza sebe ima vezu s nježnijim spolom. U vezi s američkom fotografkinjom Tasyom van Ree bila je čak četiri godine, a veza im se raspala nakon što je upoznala Deppa za kojeg se udala u veljači 2015. godine. Ljubav im nije potrajala pa je razvod uslijedio nakon manje od dvije godine braka. Nakon Deppa Amber je  ljubila milijardera Elona Muska, a ni ta veza nije potrajala.

Amber Heard (Foto: Profimedia) Amber Heard (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

 

Posrnula glumica Lindsay Lohan neko je vrijeme uživala u ljubavi sa osam godina starijom Samantom Ronson. Od svoje tadašnje djevojke Lindsay je dobila vrijedan Cartierov prsten. Mnogi su tada pomislili da je riječ o zarukama iako to javno nikada nisu priznale. Nakon prekida sa Samanthom Lindsay je utjehu pronašla u mladom poduzetniku Benu Holtzu.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene